El Benassal s’imposa a la segona part del derbi front al Vilafranca

comarquesnord.cat . Benassal . diumenge, 28 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: ,

Nova derrota per al C.F. Vilafranca, que caïa derrotat al ‘derbi’ de rivalitat a la zona amb el Benassal. Un partit que es solventava a la segona part per al conjunt de l’Alt Maestrat, que amb dos gols marcats als minuts 62 i 71, els permetia sumar tres nous punts a la lliga. El Vilafranca, malgrat el resultat final, va fer un partit més que acceptable.

Primera part prou equilibrada al Camp Municipal de Benassal. L’encontre es va avançar a la vesprada del dissabte i encara que bufava el vent, no ho va fer amb tanta intensitat com en la jornada de diumenge. Un primer acte de l’encontre amb bones ocasions per als dos conjunts. Tant benassalencs com vilafranquins van disposar de 2 o 3 bones ocasions en aquesta primera part que acabaria sense gols. Per part del Vilafranca cal destacar una bona ocasió per a Román que no podria marcar.

A la segona part, el Benassal dominaria la situació i aconseguiria els gols que li permetria sumar una nova victòria al seu camp, on no ha perdut de moment cap partit. Al minut 62, el Benassal aconseguiria inaugurar el marcador, marcant l’1 a 0 per tal d’anar controlant la situació. A més, el segon gol no tardaria en arribar i al minut 71 el Benassal aconseguia el definitiu 2-0, que posa de manifest el millor moment dels locals en aquest tram inicial de la temporada. De fet, el Benassal ara és cinquè amb 12 punts, mentre que el Vilafranca es situa al lloc 13è amb només 4 punts.

El Vilafranca disputarà ara dos partits en quatre dies a casa. El dijous 1 de Novembre es disputa el partit aplaçat amb el C.E. Cinctorrà, mentre que el diumenge 4 serà el Vinromà qui visite el Camp del Serrito.

U.D. BENASSAL -2- C.F. VILAFRANCA -0-
Alineació C.F. Vilafranca: David Vidal, Álex, Carlos Pitarch, Hector, Blas, Javier, Andreu Roig, Miquel, Alberto, Román i Adrián Andrés. També van jugar Andreu Vicente, Bayot i Pablo Prades.
GOLS: 1-0 min. 62; 2-0 min. 71