El Cretense i el Valderrobres guanyen els derbis entre equips del Matarranya de la jornada 8

comarquesnord.cat . Esports . diumenge, 28 d’octubre de 2012 .
Etiquetes: , , ,

El passat diumenge 28 d’octubre, el Matarranya va tindre una cita esportiva que passarà a la història. I és que per primera vegada va haver-hi un doble derbi entre equips de la nostra comarca. Uns derbis que finalment es van emportar els equips de casa, amb les victòries del Polideportivo Cretense (2-1) davant el Calaceit, i el triomf de Valderrobres contra el Pena-roja (5-2). Partits que van destacar per la rivalitat al camp però l’amistat fora del terreny de joc. Dos derbis que van tindre de tot: ocasions, passió, remuntades i, sobretot, molts gols.

El Polideportivo Cretense i el Calaceit van viure un derbi amb moltes ocasiones per als dos equips, però on els locals van ser superiors. De fet, l’equip entrenat per Alfredo Fuster va marcar un gol psicològic important a la mitja hora de joc, i ja en el minut 70 va posar la sentència novament Miguel (2-0). El Calaceit va reduir distàncies a falta només de 5 minuts, quan va marcar Fermín. Victòria importantíssima del Polideportivo Cretense, que continua en estat de gràcia i en posicions de jugar l’ascens. Per la seua banda, el Calaceit confirma la seua progressió, i firmant fins ara una bona temporada.

Per la seua, el Valderrobres es va emportar el segon derbi del Matarranya (5-2) en un partit on al Pena-roja se li van fer grans les dimensions del camp. Tot i això, l’equip de Laris i Viña es va avançar en el marcador al minut 7, encara que el Valderrobres empatà al 20 en materialitzar un penal. Psicològic va ser el segon dels locals, que va arribar al minut 43. A la represa, el Valderrobres va marcar ràpid (3-1). Però el Pena-roja no va abaixar els braços. Va reduir distàncies (3-2) i va estar a punt de fer el tercer, però en la següent jugada, el Valderrobres va matar el partit (4-2).

Per a parlar del doble derbi haurem d’esperar a la jornada 17, que es viurà el pròxim 20 de gener el mateix doble enfrontament. Abans, però, tindrem un derbi entre Calaceit i Valderrobres, que serà durant la primera jornada de la segona volta (11 de novembre). Durant la primera volta, el Valderrobres ha estat el gran beneficiat dels derbis, guanyant els tres que ha disputat. Per la seua banda, el Cretense ha guanyat el Calaceit i el Pena-roja, mentre que va estar Calaceit qui va guanyar el Pena-roja en el derbi de la jornada 6. Per tant, Pena-roja se n’ha anat de buit en els derbis entre equips del Matarranya.

Més informació: | | |