El PSPV provincial demana a Moliner que torne la gestió de la Fàbrica Giner a Morella

comarquesnord.cat . Castelló . diumenge, 28 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: , , ,

El portaveu adjunt del grup socialista en la diputació, Josep Gisbert, ha demanat al president Javier Moliner que “ja que ha quedat demostrat que ni la Generalitat ni la institució provincial han estat capaces de gestionar adequadament aquest complex, el lògic és que la tornen a l’ajuntament de Morella, ja que és l’única manera que es pugui rellançar”. Gisbert s’ha pronunciat en aquest sentit després de “els vaivens dels últims dies, entre la Generalitat i la Diputació que no s’aclarien a l’hora de determinar qui havia de quedar-se amb la gestió, anys després que no s’hagi fet pràcticament gens per rellançar-ho”.

El portaveu adjunt ha insistit que “amb la Fàbrica Giner ha passat el que ocorre en la dita popular, ‘tots amb l’escombra, però la casa sense escombrar’, i ni la Generalitat ni la diputació han pogut rellançar un complex amb un gran potencial”. Per contra, ha recordat, són nombrosos els esforços realitzats per l’ajuntament de Morella per aprofitar al màxim els recursos turístics que d’ell depèn, per això, “el lògic és que ara, després del fracàs de la diputació i de la Generalitat, li cedeixin la gestió a l’ajuntament”.

Cal recordar que el propi ajuntament ja ha demanat de forma formal aquesta gestió, com va explicar en el seu moment l’alcalde, Rhamsés Ripollés. L’ajuntament, conscient que en temps de crisi no es poden fer grans inversions, en aquest lloc no serien massa altes, es podrien crear llocs de treball i tornaríem a demostrar que la gestió des del territori és més eficient”. Gisbert ha recordat que el complex compta amb un dels terrenys més grans del municipi “totalment desaprofitat”.

Més informació: | | |