L’Ajuntament de Morella exigeix als diputats valencians que recolzen les esmenes per a reactivar la construcció del parador de turisme

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 30 d'octubre de 2012 .
Etiquetes:

El tinent d’alcalde, Amadeu Bordàs, ha exigit als diputats de la Comunitat Valenciana en el Congrés que “defenguen els interessos de Morella i que aproven les esmenes per a reactivar la construcció del parador de turisme”. L’edil morellà recorda que l’alcalde del municipi, Rhamsés Ripollés, ja ha enviat una carta a estos diputats perquè es posicionen a favor de la construcció del complex hoteler de Morella. A més, ha recordat la importància que té esta instal·lació per al turisme de la província de Castelló i de la Comunitat Valenciana, ja que seria la primera construcció en este territori en democràcia.

Bordàs també afirmava que “la paralització de la construcció del parador de turisme va suposar el passat any un colp important per a Morella i la comarca d’Els Ports, ja que les obres suposarien generació de llocs de treball des de l’inici”. Per això, afig que “no es poden repetir els mateixos errors que el passat any i cal rectificar al govern central, perquè destine una partida pressupostària i, que així es reprenga este projecte tan important per a Castelló”.

D’esta manera, el regidor de l’equip de govern demana als diputats valencians del PP, Esquerra Unida, Compromís i UPyD, que “defenguen els interessos de Morella i de la Comunitat Valenciana i que aproven les esmenes que presenten els diputats del grup socialista per a tornar a consignar una partida pressupostària al parador de Morella”. La petició torna a reiterar-se davant del important debat que es produirà en els pròxims dies i que es clau per a decidir si el parador de turisme torna a estar pressupostat.

. La N-232, una altra prioritat

En els debats que s’estan produint en el Congrés dels Diputats per a concretar els Pressupostos Generals de l’Estat, també es presentaran esmenes per a dotar de consignació a la N-232. Este és un altre projecte prioritari per a l’Ajuntament de Morella. Per això, Bordàs també sol·licita als diputats valencians que “aproven les esmenes que es realitzen des de Castelló i Aragó, perquè no s’abandone el projecte de millora de la Nacional 232”. Finalment, el regidor morellà conclou que “les inversions en la carretera i en el parador de turisme són fonamentals per al desenvolupament econòmic i turístic de la comarca d’Els Ports i no es pot renunciar a estes inversions, mes si és possible, quan s’estan augmentant les inversions en altres comunitats, com Múrcia o Galícia”.

Més informació: