Morella realitza distintes millores en els cementeris

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 30 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Morella està desenvolupant la segona fase de construcció de nínxols en el cementeri de la localitat. Amb esta actuació, s’ha incrementarà este espai en vuitanta nínxols. Estaran ubicats a un lateral de l’ermita, preservant la seua imatge. A més, durant estos dies, la brigada d’obres està netejant i condicionant els cementeris de Morella, Ortells, Xiva, La Pobleta, Herbeset i la Llèqua.

El regidor d’obres, Rafa Pallarés, afirma que “l’espai del cementeri és limitat i havíem de buscar una solució per a construir més nínxols, però conservant la imatge d’este lloc”. Per això, afirma que “s’ha optat per crear vuitanta noves places en un espai que quedava en el jardí pròxim a l’ermita”. Esta actuació compta amb un pressupost de 60.000 euros.

Respecte a les tasques de neteja que s’estan realitzant estos dies, explica que “el condicionament dels cementeris es realitza tot l’any, però s’intensifica durant estes dates per la proximitat de l’1 de novembre”. D’esta manera, els veïns que acudisquen a qualsevol dels sis cementeris del terme es trobaran amb els mateixos totalment preparats. A més, en el de Morella, es podran observar els nous nínxols construïts.

Més informació: |