Les farmàcies de Castelló decideixen anar a la vaga a partir del dilluns

comarquesnord.cat . Castelló . dimecres, 31 d'octubre de 2012 .
Etiquetes: , ,

Els farmacèutics de Castelló han decidit, en assemblea extraordinària urgent, convocar una vaga indefinida, a partir del pròxim dilluns, davant els impagaments dels medicaments per part del govern valencià. Els resultats han sigut 211 vots a favor i 1 abstenció.

Així, a partir de la setmana que ve tancaran al públic, de dilluns a divendres, dos de cada tres farmàcies de la província de Castelló fins que la Generalitat Valenciana salde la totalitat del deute que té pendent amb les oficines de farmàcia.

Des del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Castelló afirmen que durant la vaga queden garantits els serveis mínims i que “no quedarà cap zona farmacèutica sense cobrir”.

D’altra banda, els col·legiats recorden que la situació segueix sent “igual d’insostenible” malgrat el pagament fet efectiu este dimarts per la Generalitat d’una mensualitat, ja que el deute serà el mateix que fins ara a l’acabar de vèncer la facturació d’un nou mes.

Els farmacèutics asseguren que els problemes de desproveïment de medicaments seguirà creixent, tal com passen els dies, si la Generalitat no salda el deute pendent.

Més informació: | |