Massalió suma els primers 3 punts de la temporada després de remuntar contra Azuara (2-1)

comarquesnord.cat . Esports . dimecres, 31 de novembre de 2012 .

Han hagut de passar sis partits perquè el Massalió hagi sumat els 3 primers punts de la temporada (2-1). Una victòria brutal i de què manera. I és que els del Matarranya van haver de remuntar el (0-1) en contra que va aconseguir Azuara en el minut 4, rival que la passada temporada jugava a la Regional Preferent. Però el Massalió no va acatxar els braços, sinó més bé tot el contrari. Els gols de l’equip entrenat per Moi Royo van arribar a la segona part. El primer d’ells en el minut 69, amb temps suficient per a donar la sorpresa. I així va ser. Un plantejament ofensiu amb un equip seriós i tocant la pilota pel terra va permetre generar molt de perill a la porteria rival. I la insistència va tindre el seu premi, després de que José Carlos en el minut 80 li donés la volta al marcador. Victòria de mèrit on l’afició, una jornada més, va recolzar l’equip fins l’últim segon. 3 punts que mantenen el Massalió cuer, però carregat d’il•lusió i energia per a guanyar més partits.

Segons va apuntar Moisés Royo, entrenador del Massalió, “no era un partit fàcil. Ells van marcar molt prompte. A la primera ocasió ens van fer gol, però ja no van fer res més”. Però el Massalió no es va arrugar i “vam tirar endavant i a la segona part vam dir que seguiríem jugat com fins llavors i finalment va arribar la recompensa”. Royo va afegir que “vam fer un plantejament una mica diferent, amb un esquema amb dos puntes i dos mitges puntes. Amb més gent endavant, vam tindre més enfeinats els defensors rivals i vam crear més ocasions”. Els gols van arribar, encara que “la sort també ens va influir”. Una vegada més, Moi Royo va agrair l’esforç i suport de l’afició, una afició de 10 que ha acompanyat a l’equip des del primer minut i que va celebrar la victòria per tot l’alt.

Amb aquesta victòria, el Massalió es manté cuer amb 3 punts, però empatat amb el Nonasp, que ha sumat 3 empats en el que va de temporada. El pròxim cap de setmana, Massalió viatjarà a Híjar, on es trobarà un rival que ara mateix és 5è amb 9 punts. A Massalió li queda jugar també contra el Nonasp, partit aplaçat per a finals de desembre.