El líder Cinctorrà tampoc falla a Vilafranca en el partit recuperat a Tots Sants

comarquesnord.cat . Vilafranca . dijous, 1 de novembre de 2012 .
Etiquetes: ,

El C.E. Cinctorrà, líder invicte i en solitari a la 2ª Regional Grup 1, s’imposava al Camp del Serrito de Vilafranca al ‘derbi’ de la comarca de Els Ports. Un encontre que es recuperava el dia de Tots Sants, ja que havia estat suspés per la pluja fa dues setmanes.

L’encert en la definició del Cinctorrà i el seu bon fer defensiu van ser les claus per a la victòria cinctorrana. Un conjunt que va tenir paciència i no es va desesperar. En cap moment els de Cinctorres oferirien la imatge de líder ‘arrollador’, sinò d’un equip amb les idees clares i amb molt d’ordre en totes les qüestions del joc.

El líder Cinctorrà no va eixir en tromba al Camp del Serrito. Al contrari. Seria el Vilafranca el que portaria més el pes del partit als primers 30 minuts de joc, en els que van haver molt poques ocasions. Joc d’alternatives, impresicions, errades…sense arribades clares a les àrees contràries. Eixa xicoteta superioritat en la possessió del baló del Vilafranca no donaria fruits a l’equip de Fernando Ibáñez. Al minut 31 arribaria la millor ocasió del Vilafranca en un remat d’un defensor del Cinctorrà al travesser de la seua pròpia porteria. Però els visitants inaugurarien el marcador al minut 44. Gran acció individual de Dani Artola dins de l’àrea per superar a Vidal i fer el 0-1. Els de Dani Blanch van estar a punt de marcar el segon abans del descans.

A la reanudació el Cinctorrà sentenciaria el partit amb el 0-2. Corria el minut 55 quan Mampel aprofitava una errada de la defensa vilafranquina per fer el segon gol del Cinctorrà.

A partir d’ahí el Vilafranca intentaria dominar la situació per tal d’intentar escurçar distàncies al marcador, però el Cinctorrà es defensaria de manera excel·lent. Va ser novament un domini improductiu sobre la porteria de Christian. Tampoc els visitants van crear ja més ocasions de gol.

L’encontre es va jugar amb total esportivitat i amb una magnífica entrada de públic al Camp del Serrito. El Vilafranca amb la derrota continua al lloc 13è de la classificació amb 4 punts i el Cinctorrà és líder indiscutible amb 6 victòries sobre 6 partits, és a dir, 18 punts.

C.F. VILAFRANCA -0- C.E. CINCTORRÀ -2-
Alineació C.F. Vilafranca: David Vidal, Álex, Carlos, Héctor, Blas, Bayot, Alberto, Pablo Tena, Andreu, Adrián Andrés i Jesús. També van jugar Román, Víctor i Adrián Fabregat,

Alineació C.E. Cinctorrà: Christian, Iván, Albert, Pau, Fran, Hicham, Mampel, Dani Artola, Iván Roda, Alejandro i David Temprado. També van jugar Carlos Ripollés, Rubén, Slayer i Altaba.

GOLS: 0-1 min. 44 Dani Artola; 0-2 min. 55 Mampel.