El Cinctorrà busca, front a l’Alcalà, seguir invicte, mentre Morella i Vilafranca tenen importants encontres

comarquesnord.cat . Els Ports . divendres, 2 de novembre de 2012 .
Etiquetes:

El Cinctorrà busca, front a l’Alcalà, seguir invicte, mentre Morella i Vilafranca tenen importants encontres. L’agenda esportiva del cap de setmana també té esport juvenil, bàsquet femení i frontennis

. FUTBOL REGIONAL
1ª REGIONAL
C.F. TRAIGUERA-MORELLA F.C.
Diumenge 4 Novembre, 16,15 h. Camp de Traiguera
Complicat desplaçament per al Morella, que visita aquest diumenge el Camp del ‘Colomer’ de Traiguera. L’equip de Diego Boix ve de perdre per 0-2 al Camp de la Fàbrica de Giner amb el Catí. Aconseguir un bon resultat a Traiguera seria fonamental en aquestos moments de la temporada, ja que la classificació de la 1ª Regional Grup 1 continua molt igualada en aquestos moments. El camp del Traiguera sempre és un camp difícil per poder puntuar, encara que l’equip de Diego Boix està disposat a intentar-ho. Una derrota en aquest camp no seria alarmant, encara que aproparia al Morella a la zona perillosa. Els dos equips es troben amb 10 punts abans de la disputa del partit.

2ª REGIONAL
C.F. VILAFRANCA – C.D. VINROMÀ
Diumenge 4 Novembre. 16h. Camp ‘El Serrito’. Vilafranca
Partit important per al Vilafranca al Serrito. Després de perdre el ‘derbi’ amb el Cinctorrà, el conjunt que dirigeix Fernando Ibáñez es queda al lloc 13è amb només 4 punts. A més, porta tres partits seguits perdent per 2-0 ( Vilar de Canes, Benassal i Cinctorrà ). Una nova derrota amb el Vinromà, encendria les alarmes a un Vilafranca, del que s’espera que millore els resultats de la temporada anterior però que està lluny d’eixa línia en aquestos moments. És dubte Miquel per un cop que rebia al partit de Benassal i que l’impedia jugar el partit de dijous.

C.F. ALCALÀ ‘B’ -C.E. CINCTORRÀ
Diumenge 4 Novembre. 16,30h. Camp d’Alcalà
El líder Cinctorrà visita el camp de l’Alcalà ‘B’, conjunt que tanca la classificació de la 2ª Regional Grup 1 amb només 2 punts. Moral al màxim per a l’equip de Dani Blanch que ve de guanyar per 0-2 el ‘derbi’ amb el Vilafranca. El C.E. Cinctorrà porta 6 victòries en els 6 partits que ha disputat i és primer classificat amb 18 punts. Després de paró obligat ( suspensió de l’encontre al Serrito fa dos setmanes i el descans a la jornada 7 ), el Cinctorrà vol ratificar la seua condició de líder invicte sumant tres nous punts a Alcalà.

. FUTBOL 3ª REGIONAL JUVENIL
C.E. ALT MAESTRAT – C.F. VILAFRANCA
Dissabte 3 Novembre. 11h. Camp Municipal de Benassal
‘Derbi’ de juvenils al camp de Benassal. L’Alt Maestrat, equip que ha començat amb molta força la temporada rep la visita del Vilafranca, cuer a la 3ª Regional Juvenil. El Vilafranca intentarà aconseguir un bon resultat en aquest curt desplaçament a Benassal i oblidar així la derrota de la setmana anterior a casa amb l’Olímpic de Castelló. Complicat partit per a l’equip que dirigeix Emilio Molina.

ELS PORTS F.C. – C.F. ALCALÀ
Dissabte 3 Novembre. 16h. Camp Pla de Mig Ull. Cinctorres
Els juvenils de Els Ports juguen a casa amb l’Alcalà. L’equip local intentarà tornar a la línia de victòries de les primeres jornades de lliga, després de la forta derrota patida a Torreblanca la passada setmana per 6 a 1. L’equip de Manolo Guimerà va guanyar tots els partits de les primeres jornades i té un partit pendent amb el Vilafranca que es disputarà a Nadal.

FUTBOL CADETS I INFANTILS
1ª B REGIONAL CADET
A.C.D. PEÑÍSCOLA – ELS PORTS F.C.
Dissabte 3 Novembre. 11h. Camp de Peñíscola
Els cadets no van poder traure res positiu al partit aplaçat d’Almenara i perdien per 2-0. En aquesta nova jornada visitaran el camp de Peñíscola i seguir amb la bona línia de resultats que portaven abans del partit ajornat. El conjunt que dirigeixen José Ramón Ibáñez i Roberto Prades juga a Peñíscola el dissabte pel matí.

1ªB REG. INFANTIL
A.C.D. PEÑÍSCOLA – ELS PORTS F.C.
Dissabte 3 Novembre, 9,30h. Camp de Peñíscola
L’infantil ‘A’ viatja a Peñíscola amb molta moral després d’haver guanyat per 0-2 el partit que tenia pendent a Almenara. L’equip a més, empatava a 2 amb l’Esportiu Vila-real en el partit de la passada jornada. Intentar aconseguir un bon resultat és l’objectiu al camp de Peñíscola.

2ª INFANTIL
C.F. MORÓ – ELS PORTS F.C. ‘B’
Dissabte 3 Novembre, 11h. Camp de Sant Joan de Moró
Llarg desplaçament de l’Infantil ‘B’ fins a Sant Joan de Moró. L’equip que dirigeixen Javier Ortí i Marc Bellvís ha sumat dues victòries als dos partits que ha disputat fins ara. El conjunt infantil te un partit pendent que es va aplaçar per la pluja. Aquest partit a Sant Joan de Moró serà el primer partit fora de casa de la temporada 2012-13.

. FUTBOL ALEVINS, BENJAMINS I PREBENJAMINS
Alevins, benjamins i prebenjamins de Els Ports F.C disputen partits fora de casa aquest cap de setmana. En el cas dels alevins i benjamins ‘A’, els compromisos seran dissabte pel matí al camp d’Orpesa. Els alevins i benjamins ‘B’ també juguen a domicili. Ho faran en la matinal del dissabte a Castelló, enfrontant-se amb els equips del Rafalafena. Finalment, els prebenjamins, també es desplacen en aquesta jornada visitant el camp de Vinaròs.

ALEVINS
C.D. ORPESA – ELS PORTS F.C. ‘A’
Dissabte 3 Novembre, 12h. Camp d’Orpesa

RAFALAFENA ‘B’ – ELS PORTS F.C. ‘B’
Dissabte 3 Novembre, 11h. Camp Rafalafena ( Castelló )

BENJAMINS
C.D. ORPESA – ELS PORTS F.C. ‘A’
Dissabte 3 Novembre, 11h. Camp d’Orpesa

RAFALAFENA ‘B’ – ELS PORTS F.C. ‘B’
Dissabte 3 Novembre, 12,30h. Camp Rafalafena ( Castelló )

PREBENJAMINS
ATH. VINARÒS – ELS PORTS F.C.
Dissabte 3 Novembre, 16h. Camp de Vinaròs

. BÀSQUET
JUNIOR
C.B. BENICARLÓ – C.B.F. MORELLA
Dissabte 3 Novembre, 16h. Benicarló
Després d’haver guanyat el seu primer partit de la lliga la passada setmana, les júnior visiten Benicarló. L’equip continua arrossegant moltes baixes per lesió i les jugadores s’estan adaptant a aquesta difícil circumstància. El partit de Benicarló s’afronta amb la il·lusió d’intentar aconseguir el primer triomf fora de casa a la present temporada.

INFANTILS
C.B.F. MORELLA – C.B.F. PORT SAGUNT ‘B’
Diumenge 4 Novembre, 12h. Centre Esportiu Jaume I. Morella
Debuta l’equip infantil del C.B.F. Morella davant la seua afició aquest diumenge pel matí. El Port Sagunt ‘B’ visita el Centre Esportiu Jaume I, davant un C.B.F. Morella que afronta la temporada amb un equip sòlid, que barreja l’experiència de jugadores que l’any passat ja estaven a l’equip amb altres que han pujat de l’equip aleví. Bones vibracions per a les infantil en aquesta campanya.

. FRONTENNIS
Divisió d’Honor
VILAFRANCA ‘A’ – SERRADAL ‘A’
Dissabte 3 Novembre, 16h. Frontó Municipal de Vilafranca

1ª Divisió Provincial
ALMASSORA ‘B’ – VILAFRANCA ‘B’
Dissabte 3 Novembre, 16h. Frontó Municipal d’Almassora
Els equips de frontennis de Vilafranca disputaran aquest cap de setmana una nova jornada de lliga. El dissabte 3 de Novembre, el Vilafranca ‘A’ rep la visita del Serradal al Frontó de Vilafranca. El Club Frontennis Vilafranca ‘A’, que ha començat la lliga amb molts bons resultats i ocupa la segona posició a la classificació de la Divisió d’Honor, intentarà seguir amb la seua bona línia. A la 1ª Divisió Provincial, el Vilafranca ‘B’ visita l’Almassora ‘B’. Una exigent eixida per a un equip que també està aconseguint bons resultats.

Més informació: