José Agustín Amela és el nou president del PP de Morella

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 2 de novembre de 2012 . 6 comentaris
Etiquetes: , ,
El Partit Popular de Morella ha escollit a José Agustín Amela com a president de l’agrupació local. La Casa Ciurana ha estat el marc de la Junta Local en la qual s’ha renovat la direcció dels populars morellans. Entre els assistents, va destacar el president provincial del PP, Javier Moliner, dels diputats Andrés Martínez i Luis Martínez, així com representants de la formació política de la comarca.
A la Junta, únicament es presentaria una llista, l’encapçalada per Amela, que seria recolzada per unanimitat. El nou organigrama popular combina “experiència municipal i joventut, una Junta integradora” explicava el nou president. La secretària serà Noelia García, el tresorer, Jesús Ortí i els vocals Antonio Manero, Santiago Niza, Miguel Ángel Querol i l’actual portaveu popular en el consistori, Guillermo Sangüesa. En l’acte, es va retre homenatge al president sortint, Fran Medina, que va rebre una placa d’agraïment per la seua trajectòria.

Javier Moliner afirmava que “hem presentat un projecte polític molt adaptat a les necessitats d’avui de Morella, amb la voluntat clara d’acostar-nos als problemes de la gent, d’escoltar, estar en el carrer i presentar-nos com una opció que treballe pels interessos dels morellans”. Sobre el president entrant va indicar que “transmet il·lusió sempre, quan parla del temps, de la seua professió o com a polític, però sobretot la transmet quan parla de Morella”. Per al líder provincial “el que és bo per a Morella, és bo per al PP i el que és bo per al PP, és bo per a Morella”. Moliner va aprofitar l’acte per a tractar el tema de la Fàbrica Giner “per a qualsevol projecte que puga donar activitat i prestar un servei, que serà bo per a la localitat, la comarca i la província, trobarem segur punts de trobada entre l’ajuntament i la Diputació”.

Per la seua banda, José Agustín Amela, va argumentar que l’organigrama escollit és “una renovació important en les àrees de treball, cercant la forma de servir millor als morellans i ser més eficaços en l’ajuntament en la política local”. Sobre el seu nou càrrec va assenyalar que “vaig a treballar pel partit i fer-ho tan bé com siga possible”. Amela té una curta carrera com a polític. Es va iniciar quan va ocupar el lloc número tres en les llistes de les passades eleccions municipals, posició que li va permetre entrar com a regidor. En aquells comicis es va presentar com a independent. Ara, com a militant, ascendeix a la direcció local, amb possibilitats de ser el candidat dels populars en la localitat per a intentar canviar el signe polític de l’ajuntament que porta 21 anys de governs socialistes.

Encara que en finalitzar l’acte va donar un rotund “no, en absolut” al fet que el nomenament supose que lidere les llistes en les pròximes eleccions en 2015. Amela és una cara reconeguda en el municipi i la comarca, al ser professor en l’Institut de Morella i l’Observador dels Ports Ràdio i nord · la televisió comarcal. Els últims mesos ha intensificat les seues aparicions públiques en actes de partit, sobretot en l’últim Congrés Nacional del PP a Sevilla on va representar als Ports.

Més informació: | |

/span> comentaris

  1. I qui és el que fa ballar a eixa titolla?

  2. 17 anys de governs socialistes?

  3. Gràcies per l’apreciació Manolo. Estava malament. Realment són 21 anys, des de l’any 1991. Ja ho hem canviat a la informació. Gràcies també per seguir-nos!

  4. Ahora, con este candidato, la fuerza y el buen hacer de los populares morellanos, recuperara la alcaldia. Necesitaban a alguien que trabaje de verdad. Es un poco mayor, para mi gusto, pero sera un buen alcalde…

  5. No sé quin “xollo” busca. Els altres candidats s’han colocat molt bé (sense oposicions), però Amela ja està a punt de jubilar-se. Ja ho vorem… Jubilació anticipada??

  6. Els que me pareix que troben “xollos” son altres. Pense vosté ara quan cobra i d’on el Sr.Blanch, Rhamsés, el colocódromo dels germans Bordàs (actual regidor d’hisenda i de l’ex tinent d’alcalde)…