Aleix Arrufat és el nou campió de la Copa Catalana de Trial 12 X-Up Energy

comarquesnord.cat . Terrassa . diumenge, 4 de novembre de 2012 .
Etiquetes: ,

El jove pilot del Matarranya Aleix Arrufat s’ha consagrat com el guanyador de la Copa Catalana de Trial 12 X-Up Energy en la categoria ‘Benjamí’ després de guanyar en l’última prova, celebrada el diumenge 4 de novembre en les instal•lacions de l’Atlètic Terrassa Hoquei Club de la ciutat catalana. Un cop més, Arrufat va pujar al més alt del podi, després de fer una prova perfecta i tancar un diumenge sense posar cap peu.

El passat 4 de novembre es va disputar l’última de les cinc proves que composaven la Copa Catalana de Trial 12 X-UP Energy, un campionat de rellevància i que organitza la Federació Catalana de Ciclisme. La jornada es va despertar molt ennuvolada, i l’aigua va fer acte de presència, cosa que va dificultar el recorregut de les zones als pilots, que havien de fer dos voltes en les cinc zones dissenyades en un temps límit de 3 hores.

El pilot del Matarranya Aleix Arrufat es va imposar en primer posició, després de fer un trial a la perfecció, ja que va entregar la targeta amb una penalització de 0 peus en tota la cursa. D’aquesta manera superava els seu dos rivals d’Andorra que el seguien en la classificació general, i traient-li un avantatge al segon classificat de 10 punts. Una bona prova que converteix a Arrufat en el guanyador de la Copa Catalana 12 X-Up.

A més, Aleix Arrufat ha acabat la temporada amb els objectius assolits, ja que en aquest 2012 ha quedat primer en la general de les dos competicions en les que ha participat. Per una banda, es va emportar la Copa Osona 2012, i ara es consagra com a campió de la Copa Catalana. De cara a l’any vinent, Aleix Arrufat té previst canviar voluntàriament de categoria, fent-ne una de superior degut al bon nivell que porta i en el que es troba.

Més informació: |