El Cinctorrà s’imposa en una gran segona part i continua com a líder invicte

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 4 de novembre de 2012 .

El C.E. Cinctorrà visitava el camp de l’Alcalà ‘B’, cuer de la 2ª Regional. L’equip de Dani Blanch acabaria imposant-se amb golejada per 0-4 en una gran segona part. La primera va estar més equilibrada i acabaria amb empat a 0. Dos gols de Mampel i dos més de Rubén Traver, tots ells a la segona part certificarien la clara victòria del Cinctorrà a Alcalà.

Malgrat el 0-4 final, no va ser fàcil el partit del Cinctorrà a Alcalà. Primera part amb un Alcalà ‘B’ que va jugar amb molta intensitat i ordre. Els locals jugaven el baló des de darrera i buscant als seus davanters amb joc aeri. El Cinctorrà es va veure un poc superat per eixa intensitat local. Els primers 30 minuts serien de domini de l’Alcalà ‘B’, encara que el Cinctorrà es va refer als darrers minuts i disposaria d’una bopna ocasió per part d’Albert Guardiola abans del descans.

A la reanudació, el Cinctorrà s’imposaria des del principi i l’Alcalà ‘B’ baixaria molt físicament. Al minut 58 arribava el 0-1, marcat per Mampel amb un fort xut en la cama dreta. Poc després, al 68, de nou Mampel amb una bona definició amb la dreta, marcava el 0-2.

Dani Artola, que només va jugar 5 minuts es retirava amb una lesió muscular i seria sustituit per Rubén Traver. L’habitual porter del Cinctorrà jugaria com a davanter i marcaria dos gols. Al minut 85 marcaria el 0-3 amb una gran combinació en Carles Ripollés i el 0-4 cauria ja al temps afegit, marcat també per Rubén Traver.

Amb aquesta victòria el Cinctorrà porta 7 victòries en 7 partits i és líder indiscutible de la 2ª Regional Grup 1 amb 21 punts.

C.F. ALCALÀ ‘B’ -0- C.E. CINCTORRÀ -4-
Alineació C.E. Cinctorrà: Christian, Rubén, Albert Guardiola, Delfín Náger, Altaba, Mampel, David Temprado, Hicham, Álex, Carlos Ripollés i Iván Roda. També van jugar Iván Marín, Dani Artola i Rubén Traver.
GOLS: 0-1 min. 58 Mampel; 0-2 min. 68 Mampel; 0-3 min. 85 Rubén Traver; 0-4 min. 92 Rubén Traver