El Cretense segueix imparable i recupera el coliderat de la Primera Regional

comarquesnord.cat . Esports . diumenge, 4 de novembre de 2012 .

El Polideportivo Cretense segueix convertint en victòries tots els partits que juga. A la jornada 9 no va ser una excepció. Tot i això, la victòria contra el Castellseràs (0-1) va ser força complicada, molt suada i els locals van tindre ocasions per aconseguir alguna cosa més. El partit va ser lluitat de tu a tu, amb ocasions a les dos porteries i molt de toc al mig del camp. Encara així, l’únic gol del partit no va arribar fins al minut 22 de la segona part, a mans de Raúl Moles. Però no va ser un gol que no va portar tranquil•litat al joc. Ans els contrari. Perquè el Castellseràs va estirar línies i va anar a per totes per a aconseguir l’empat. El Cretense va saber mantindre el resultat a favor, encara que els locals van tindre ocasions per a sumar alguna cosa més. 15 minuts finals, a més, amb recital de targetes. El Cretense va acabar amb 10 per l’expulsió de Joel, mentre que es va amonestar també a Max, Nacho, Raúl i Miguel. L’equip contrari també va acabar amb 10 per la doble groga de Marcel. Al final, victòria treballada per la mínima (0-1) d’un Cretense que ja està empatat amb el líder Teruel B. Precisament, els de Queretes viatjaran aquest diumenge a la capital provincial.

Segons va remarcar Alfredo Fuster, entrenador del Polideportivo Cretense, va ser un partit dur per l’ambient, el rival i el terreny de joc. “La primera part va ser molt neta, però a la segona part, conforme avançaven els minuts, s’embrutaven les coses. I quan va arribar el gol del Cretense, la cosa encara va ser més dura”. Fuster va apuntar que “va ser un recital de targetes. El rival les buscava totes, i els jugadors em van dir que el col•legiat hagués hagut de tallar el joc molt abans”. L’entrenador de Queretes va definir la primera volta com “a molt positiva, sobretot amb el nivell que hi ha a la lliga. Ara ve un partit difícil, on intentarem aguantar tot el que puguem. Viatgem a Teruel, on eixe camp sempre acostuma a ser difícil”. Tot i això, Fuster va defensar “intentarem donar la cara i si el Teruel guanya, que ho faci però suant de debò la samarreta”.

Amb aquesta victòria, el Polideportivo Cretense tanca la primera volta amb 21 punts, que són 2 més que els que va aconseguir la temporada passada a aquesta altura de campionat. Diumenge, el Cretense viatjarà a Teruel, camp inexpugnable en els últims dos anys. Tot i això, els de Queretes ja van guanyar el Teruel a la primera volta.