El Pena-roja es fa l’harakiri a casa amb uns primer 45 minuts per a oblidar

comarquesnord.cat . Esports . diumenge, 4 de novembre de 2012 .
Etiquetes:

El Pena-roja va protagonitzar aquest cap de setmana una pel•lícula de terror. No només va fer la pitjor primera part de tota la temporada, sinó que a sobre va caure durament contra un rival que no va demostrar gaire cosa al terreny de joc (1-4). L’Alcorisa es va posar en un còmode (0-4) a la primera part. Ho va fer, senzillament, aprofitant els regals que va donar-li el Pena-roja, que va eixir al camp adormit, desconcentrat i amb falta de pressió i intensitat. El primer gol visitant va arribar per falta d’enteniment entre el porter i el central locals. El segon i el tercer, per falta de cobertura als segons pals. I el quart, per a més Inri, en pròpia porteria. 45 minuts de malson que van ser contrarestats amb una bona segona part. El Pena-roja va reduir distàncies (1-4) quan només s’havien jugat 3 minuts de la represa. Al minut 10, el Pena-roja va reclamar penal sobre Pinillos que no va interpretar així l’àrbitre. Les ocasions es succeïen. El Pena-roja va fer dos pals, i va pujar amb profunditat per la banda dreta. Llàstima dels primers 45 minuts, perquè si no, el partit hagués tingut un resultat completament diferent.

Segons va apuntar el primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, “la primera part va ser horrible. No sé què va passar. Veníem de fer un partit impressionant el dijous, amb motivació i ganes. En canvi, contra Alcorisa encara no hem eixit. Van ser quatre regals, amb falta de concentració, ganes i de tot. A la segona part, en canvi, vam traure una mica d’amor propi i orgull i es va rentar una mica la cara. Però només una mica perquè la primera part va ser desastrosa”. Laris reconeix que la segona part va ser bona. “Es va marcar, es van donar dos pals, ocasions i un penal que no ens van xiular. Es va donar molt la cara, però la primera part va ser desastrosa”. El primer entrenador del Pena-roja va reconèixer “que no entenc com en 3 dies es pot canviar tant el caràcter”. Laris va afegir que “l’equip quasi era el mateix. Sí, teníem baixes. Però ens hem de fer mirar el partit tan complet de dijous i el tan desastrós de diumenge”. Laris va sentenciar que “ara tenim 7 punts per la forta arrancada d’inicis”. I això cal corregir-ho ja.

Amb aquesta derrota, el Pena-roja es queda en 8ena posició amb només 7 punts, encara que són 6 més que l’equip que té per sota, el Valdealgorfa. Tot i això, el 7è classificat es posa a 5 punts del Pena-roja. La pròxima jornada, Pena-roja jugarà contra Torrecilla, un rival que encara no ha puntuat aquesta temporada.

Més informació: