El Vilafranca es retroba amb la victòria al Serrito

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 4 de novembre de 2012 .

El C.F. Vilafranca aconseguia aquest diumenge el seu primer triomf a casa en el que va de temporada, superant al Vinromà per 3 a 2. Gran primera part del Vilafranca, que dominaria totalment la situació davant d’un Vinromà que es defensava com podia. Els vilafranquins desaprofitarien bones ocasions per marcar. Al final, el Vilafranca patiria molt per mantenir el resultat, ja que es quedava amb 10 jugadors per l’expulsió d’Adrián Andrés al minut 61.

Merescut triomf del Vilafranca al Camp del Serrito, en el que significa la segona victòria de la temporada per a l’equip de Fernando Ibáñez
(primera al camp del Serrito). L’equip de Vilafranca dominaria totalment la primera part, comptant amb clares oportunitats per inaugurar el marcador. Els locals arribaven bé a les immediacions de l’àrea del Vinromà, però el baló no entrava a la porteria.

Al minut 40, el domini del Vilafranca tindria recompensa amb el primer gol del partit. Pablo Tena aprofita una errada de la defensa del Vinromà i anticipant-se al porter el supera per baix anotant l’1 a 0. El Vinromà es refaria ràpidament i al minut 44 empataria el partit. Falta molt protestada a favor dels visitants que toca en la tanca defensiva, caent el rebot als peus d’un jugador visitant que aconseguia l’empat
(1-1).

L’alegria del Vinromà duraria poc, ja que un minut després Víctor marcava el 2-1 per al Vilafranca amb un fantàstic xut des de l’àrea gran que es col·lava per tot l’escaire. Amb el 2-1 acabava la primera part.

A la reanudació el Vilafranca aconseguiria incrementar el seu avantatge al marcador. Corria el minut 50 quan Pablo rematava de cap al fons de la porteria un llançament de còrner (3-1).

Semblava que el Vilafranca no anava a patir per sumar els tres punts però no seria així. Al minut 61 Adrián Andrés era expulsat per doble amonestació. El davanter vilafranquí tenia ja una groga i tocava el baló amb la ma. A més, al minut 62, el Vinromà marcava el 3-2 en una ràpida jugada d’atac.

A la recta final, el Vilafranca va saber defensar-se bé malgrat l’inferioritat numèrica al terreny de joc. Fins i tot, al minut 80 Carlos Pitarch estavellaria al travesser un llançament de falta. El temps afegit es va fer llarg per als locals, ja que l’àrbitre allargaria el partit fins al minut 97. El marcador no es va moure i el Vilafranca s’imposava per 3-2.

C.F. VILAFRANCA -3- C.D. VINROMÀ -2-
Alineació C.F. Vilafranca: David Vidal, Álex, Blas, Carlos Pitarch, Héctor, Javier, Pablo, Alberto, Andreu, Víctor i Adrián Andrés. També van jugar Andreu Vicente i David.
GOLS: 1-0 min. 40 Pablo; 1-1 min. 44; 2-1 min. 45 Víctor; 3-1 min. 50 Pablo; 3-2 min. 62