LA FALSA: “Ja se’n podeu anar on sigue a protestar…”

Joan Carles Marcobal . 4 de novembre de 2012 .
Etiquetes: ,

No passa dia en que els mitjans de comunicació no se’n faiguen ressò d’alguna protesta, manifestació o reivindicació dels drets més essencials retallats en els darrers temps. A la nostra comarca, sense anar més lluny, els treballadors de l’Escola Taller, si no s’ha arribat a una solució quan em llegeixen, es troben tancats a Vilafranca perquè no cobren des de març. Podem preguntar que ha fet el Consell amb els diners vinguts d’Europa destinats a mantenir eixa Escola Taller i pagar els seus treballadors?

Per la seua banda, els farmacèutics del País Valencià (ja m’he quedat sense subvenció) tornen a alçar la seua veu de nou pels impagaments reiterats de la Generalitat. Amb els retalls en la sanitat i educació, malalts i joves són els més afectats per la inefectivitat, inoperància i incompetència d’uns governants que han arruïnat un país sense ocultar la desvergonya.

Al mateix temps, per revenja política que subratlla la seua inutilitat, van tirant per terra les poques opcions de progrés d’una comarca com la nostra. Ben prompte es van carregar d’arrel la construcció del Parador a Morella. L’Hotel de la Fàbrica Giner va passar de la Generalitat a la Diputació de Castelló, ara la entitat provincial el vol retornar de nou als antics gestors autonòmics. Entre els dos el van matar i ell ben sol s’ha anat morint.

I per si en foren pocs els nostres mals se’ns apaga la veu d’Al Tall, el grup del nostre país que durant 38 anys ha estat el portaveu de les nostres reivindicacions i rebel·lies. Un trist adéu i un sincer agraïment, amics.

Més informació: |