Massalió torna a fallar un penal i acaba caient contra Híjar (2-0)

comarquesnord.cat . Esports . diumenge, 4 de novembre de 2012 .

El Massalió va acabar sucumbint aquest cap de setmana al camp de Híjar (2-0) en un partit on van haver-hi dos moments claus. El primer d’ells va ser el penal fallat pel Massalió als primers minuts de joc, i que va deixar tocat els jugadors matarranyencs, que no acaben d’estar encertats des dels 11 metres. El segon d’aquests moments va ser la prematura expulsió de Llop, que va deixar el Massalió amb un home menys des del minut 28. Encara així, l’equip del Matarranya va fer una bona primera part, tocant la pilota i dominant un rival superior. El mal estat del terreny de joc, però, i les baixes importants que arrossega l’equip sumant-se a l’expulsió, van començar a notar-se en la segona part. Va ser llavors quan Híjar va tindre les millors ocasions i va saber aprofitar-les. D’aquesta manera, Híjar va fer el primer en el minut 57, sentenciant el partit quan encara faltaven 20 minuts de joc (2-0). Derrota del Massalió en un partit que va acabar farcit de targetes, amb 6 per als locals i 4 per als visitants més la roja directa.

L’entrenador del Massalió, Moi Royo, va apuntar que “els primers 15 minuts vam jugar molt bé, vam dominar, i inclús vam tornar a fallar un penal. Però a partir d’aquí, va abaixar la moral. Ens van expulsar un jugador al minut 28 i aquí es va acabar tot”. Royo va reconèixer que “l’equip arriba amb la pilota bé i controlada davant l’àrea, i els penals són ocasions que marquen el partit”. En relació a la prematura expulsió, Royo va dir que el rival “estava molt més còmode. El camp estava pesat i mal, i a partir del minut 20 de la segona part ho vam notar”. Pel que fa al recital de targetes, l’entrenador del Massalió va dir que “entrades fortes només en va haver dos. La resta van ser per protestes, perquè l’àrbitre no deixava parlar a ningú”. En relació a les baixes, Royo va dir que “s’estan notant i vam anar a Híjar una mica justos. Si el planter és just i es lesionen jugadors importants, això es nota”. A més, Royo va reconèixer que va ser dels pitjors partits que “hem jugat”. Encara així, “l’equip està animat”.

Amb aquesta derrota, el Massalió es manté cuer amb 3 punts, pendent però de jugar el partit de Nonasp, que es jugarà a finals de desembre. Per sobre trobem dos equips amb 6 punts, com són el Samper i el Nonasp. De cara a la pròxima jornada, partit de descans per al Massalió.