Valderrobres torna amb 3 punts de Calanda (1-2) en un partit intens i de molt físic

comarquesnord.cat . Esports . diumenge, 4 de novembre de 2012 .

Nova victòria del Valderrobres. I en aquesta ocasió, emportant-se els 3 punts del camp del Calanda (1-2) un equip que fins ara havia transformat en triomfs tots els partits que havia disputat a casa. Un Valderrobres que va disputar un enfrontament dur i intens del primer minut a la fi del partit, però en el que l’olfacte golejador de l’equip va confirmar el bon estat de gràcia dels de la capital del Matarranya. Dani va ser l’encarregat de fer els dos gols. El primer va arribar al quart d’hora de joc, cosa que li va donar certa tranquil•litat a l’equip entrenat per José Vicente Rebullida. Encara així, la intensitat va continuar en tot moment, amb un Calanda buscant la velocitat dels seus hòmens de dalt i les diagonals, estratagema dels de casa. Per contra, el Valderrobres va estar molt ben posat al terreny de joc, conscient també de que una errada podia ser determinant, la qual cosa va obligar als del Matarranya a estar concentrats fins al minut 90. El segon gol del Valderrobres va arribar en el minut 86, obra de Dani. Calanda va reduir distàncies en el descompte. Victòria del Valderrobres que es posa quart amb 17 punts, però amb aquell Torrecilla-Valderrobres pendent de disputar-se.

Segons va destacar José Vicente Rebullida, entrenador del Valderrobres, “sabíem que seria un partit difícil i molt dur, i van ser 90 minuts de treball constant, d’estar molt concentrats. I finalment, ens vam emportar el merescut premi”. Primer de tot, Rebullida va voler felicitar els seus jugadors perquè “l’actitud dels jugadors” va ser una de les claus. “Sabíem com juga el rival. Però natres vam estar molt concentrats i quan perdíem la pilota els jugadors es replegaven molt bé”. Rebullida va afegir que la pressió al rival va ser molt important, ja que “no els vam deixar traure bé la pilota. El Valderrobres va estar molt ben col•locat”. El partit no es va resoldre fins al final, encara que Rebullida va reconèixer que el partit va anar segons les previsions. “Pensàvem que costaria una mica més marcar, però tot va eixir com estava previst”. Al final però, 3 punts que són molt importants. “Hem guanyat un rival directe, un bon rival, i això és una cosa molt important”. Segons Rebullida, s’ha fet una primera volta per a emmarcar, ja que l’any passat a aquestes alçades es van fer 10 punts. Ara se’n porten 17 i pendents de jugar a Torrecilla el partit aplaçat. Tot i això, des de Valderrobres recorden que la zona alta està molt ajustada, amb 5 equips en una diferència de només 6 punts.

Amb aquesta victòria, el Valderrobres es quart classificat amb 17 punts i a un punt del Calanda. Encara així, una hipotètica victòria contra el Torrecilla el posaria amb 20 punts, un menys que el líder. La pròxima jornada, Valderrobres protagonitzarà un gran derbi contra el Calaceit.