Alcaldes dels Ports s’uneixen a la protesta de l’Escola Taller

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimarts, 6 de novembre de 2012 . 1 comentari
Etiquetes: , , ,

Els alumnes de l’Escola Taller dels Ports ja porten més d’una setmana tancats a la seu de la Mancomunitat reclamant a la Generalitat Valenciana que els pague els 320.000 euros que els deu. Passat octubre els alumnes han deixat de percebre sis nòmines per, mentre que els professors ja acumulen vuit.

Els alcaldes de la comarca dels Ports, encapçalats pel president comarcal, Santiago Pérez, visitaran el dimecres día 7 a les 12.30h el tancament dels alumnes de l’Escola Taller per manifestar el suport als 30 alumnes, 5 professors i resta de personal de l’Escola Taller. Santiago Pérez ha recordat que, “a més d’aquest deute de 320.000 euros la Generalitat Valenciana li deu a la Mancomunitat dels Ports altres 250.000 corresponents a ajudes de serveis socials i altres subvencions. A més, per al 2012 s’ha retallat la subvenció per als serveis socials un 40%, cosa que farà pràcticament inassumible la prestació d’aquest servei “.

Els alumnes i docents de Escola Taller dels Ports ha fet públic un manifest en què lamenten que la Generalitat Valenciana haja tombat seva formació ja que no s’ha pogut pagar als alumnes ni als treballadors, però tampoc als proveïdors que han subministrat material o han realitzat serveis per al muntatge d’un viver a Cinctorres, un dels objectius de l’Escola. El viver està finalitzat. A falta d’un mes i mig per a la finalització de l’Escola Taller els alumnes i professors han manifestat que no cessaran en la tancada fins que la Generalitat Valenciana els pague el que deu.

Més informació: | | |

1 comentari

  1. PERE ADELL I CONESA enllaç al seu comentari

    PERÒ, SERÀ VERITAT QUE PAGARAN…..? DELS PPEPPECORRUPPTES, NO ME’N REFIO NI UN PÈL……SI NON LO VEDO…..NON LO CREDO.!!