Calaceit fot la campanada i guanya al líder (2-1)

comarquesnord.cat . Esports . diumenge, 4 de novembre de 2012 .

El Calaceit va pegar una bona campanada aquest cap de setmana, després de guanyar el líder del Grup 4-1 de la Primera Regional (2-1). Un Teruel B que va demostrar un cop més que els camps de terra no se li acaben de donar bé i que allà on va aixeca aires de malestar entre els equips i les aficions rivals, amb uns símptomes de superioritat innata que no van enlloc. El Calaceit va fer mèrits per a guanyar aquest partit. La primera part va estar una mica més desencertat, amb falta de gas al mig del camp. Encara així, Chirila va avançar als del Matarranya al quart d’hora, un gol que va contrarestar l’equip rival a la mitja hora de joc. A partir d’aquí, els locals van estar millor, van tocar més la pilota i van tindre més ocasions a les seues botes. Tot i això, va ser en la primera jugada de la segona part quan va arribar el definitiu gol del Calaceit, gràcies a un xut de Borja. El Calaceit va tindre alguna que altra ocasió per a ampliar distàncies, encara que va ser el Teruel qui va pressionar i va tindre les més clares per a empatar el partit. Victòria del Calaceit en un partit que va acabar amb tangana i on algun jugador de l’equip rival es va encarar amb l’afició del Matarranya.

Segons va destacar David Insa, portaveu i membre de la Junta Directiva del Calaceit, “el partit va començar molt malament. Jugàvem accelerats i de qualsevol manera. Els primers minuts van ser avorrits. Però al minut 10 vam marcar natres i cap a la mitja hora ens van empatar ells”. Després de l’empat, “vam tocar més la pilota. Però el partit es va complicar una mica. Pensava que l’equip del Teruel era més humil, però una gent tan sobrada no pot anar per aquí”. Insa va destacar “la mala educació dels jugadors rivals” i els seus aires de grandesa. A la segona part, el Calaceit va eixir molt concentrat, amb ganes de guanyar el partit i “el segon gol va arribar prompte”. Amb la victòria momentània dels locals, va arribar l’allau del Teruel. Però el Calaceit va defensar molt bé i es va emportar 3 punts boníssims i vitals. “L’equip necessitava un partit així, en el que es va demostrar que el Calaceit pot guanyar a tothom”, va sentenciar David Insa.

Amb aquesta victòria, el Calaceit es manté a la sisena posició, però suma 13 punts, que són 2 menys que el 5è classificat, el Castellseràs. La temporada passada, tancada també la primera volta, el Calaceit tenia 10 punts. De cara a la pròxima jornada, Calaceit viurà un nou derbi matarranyenc. Rebrà, més en concret, el Valderrobres.