L’ajuntament de Morella recolza als farmacèutics i critica els impagaments del Consell

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 6 de novembre de 2012 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella, per mitjà de la regidora de benestar social, Malú Blasco, ha volgut recolzar públicament als farmacèutics i criticar els impagaments que acumula la Generalitat Valenciana amb este col·lectiu. Per a l’edila morellana, l’administració autonòmica “és molt irresponsable, perquè està jugant amb la salut dels ciutadans dels distints municipis de la Comunitat Valenciana”. Cal recordar que els deutes de la Generalitat han portat a les farmàcies a realitzar una vaga indefinida, com a mesura de pressió per a cobrar els més de sis mesos pendents.

La regidora del consistori morellà afirma que “la Generalitat Valenciana hauria de prioritzar les seues inversions i pagaments en sanitat, perquè les persones i la seua salut són el més important”. Així, no entén que desatenga els seus serveis i que acumule importants retards en els pagaments de la Llei de la Dependència, centres d’atenció sanitària, proveïdors o farmacèutics.

Blasco afirma que “la Generalitat està ofegant a molts col·lectius i institucions, que cada dia veuen més difícil poder seguir avant si prosseguixen els impagaments”. Per tot això, ha reiterat que “la irresponsabilitat de la Generalitat és un dels problemes més greus dels veïns de la Comunitat Valenciana”.

Més informació: