El Servef assegura a Santiago Pérez que durant aquesta setmana l’Escola Taller rebrà 114.000 euros

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimecres, 7 de novembre de 2012 .
Etiquetes: ,

Alumnes i professors de l’Escola Taller de la Mancomunitat Comarcal Els Ports, rebien aquest dimecres pel matí la visita d’Alcaldes i Regidors de diferents Ajuntaments de la comarca, per tal de mostrar la seua solidaritat amb el tancament que estan duent a terme. Recordem que ja fa quasi dues setmanes que els membres d’aquesta Escola Taller es tancaven a la seu de la Mancomunitat, situada al Carrer La Bassa de Vilafranca.

En aquestos moments el deute de la Generalitat Valenciana amb l’Escola Taller ascendeix a la xifra de 320.000 euros. Els professors i personal administratiu de l’Escola Taller no cobren les seues nòmines des del mes de març i els alumnes des de maig. A les darreres setmanes s’han reduit al màxim els desplaçaments ja que són els propis alumnes els que han d’afrontar les despeses dels viatges.

Durant la trobada amb els Alcaldes i Regidors a Vilafranca, s’ha estat trancant la situació amb els professors i alumnes, que continuen amb el seu tancament a la seu de la Mancomunitat. També s’ha informat als Alcaldes dels Ajuntaments com és el dia a dia d’aquest tancament, que manté les seues classes formatives pels matins. Per les nits, es queden a dormir uns quants alumnes cada dia, havent-se establert un sistema de torns rotatius.

La gran sorpresa es produia amb una cridada telefònica realitzada al Servef per Santiago Pérez, President de la Mancomunitat i Alcalde de Forcall en la que li confirmaven que durant aquesta setmana l’Escola Taller rebrà 114.000 euros per part de la Generalitat. Amb ells s’assumiran les nòmines dels professors i personal administratiu des de Març a Juny. Recordem que els alumnes havien cobrat les nòmines de maig. Amb aquestos diners, la Generalitat Valenciana cobriria els pagaments fins a juny.

Malgrat aquesta notícia positiva, el tancament continuarà a les dependències de la Seu de la Mancomunitat de manera indefinida.

Més informació: |