Els 41 treballadors de la Residència San Juan Bautista porten quatre mesos sense cobrar

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 7 de novembre de 2012 . 1 comentari
Etiquetes: ,

Als farmacèutics o als alumnes-treballadors de les Escoles Tallers, també se sumen ara els 41 treballadors de la Residència de la Tercera Edat de Morella. El plantell d’este centre porta quatre mesos sense rebre el salari i la situació, diuen, és insoportable. Esta residència rep partides econòmiques per part de la Generalitat Valenciana per al seu funcionament.

Les Germanes de la Consolació, gestores de l’edifici, subministren els diners que arriben del Consell per tal de pagar als treballadors i fer front a altres despeses. Fa uns mesos, els treballadors i treballadores ja van patir un retard en el pagament dels seus salaris i van ser les pròpies Germanes de la Consolació les que van anticipar els sous. Ara la situació s’ha complicat i l’últim pagament que van rebre, tant les auxiliars de geriatria com la resta del personal, va ser al mes de juliol.

Des d’eixe moment i fins ara, els treballadors estan sense cobrar. Ells mateixos afirmen que la recentment incorporada directora del centre, Juana Beteta, els va comunicar que este mateix divendres podrien arribar els pagaments ajornats. Els residents també són coneixedors de la situació. L’anterior directora, Conxa Llidó, els va reunir per informar-los de la complicada situació econòmica i de tant en tant pregunten als treballadors si ja han rebut el que els correpon.

Encara que el context és molt difícil, el plantell afirma tindre sempre present que estan treballant amb persones que no tenen cap culpa dels impagaments de la Generalitat. Per tant, el servei que ofereixen, a pesar de no cobrar, manté la mateixa qualitat de sempre.

Més informació: |

1 comentari

  1. No paguen ni pagaran a ningú! Ací no hi han excuses que valguen, la gestió ha sigut un desastre absolut i estem completament arruinats! però és el que volia la gent no? pos ahi els tenim i aixina estem!!