Marxa el mascle i apleguen al Castell quatre cabres més inquietes

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 8 de novembre de 2012 .
Etiquetes:

Del mascle a les femelles. El Castell de Morella no deixa de donar sorpreses els últims dies. El xoto de gran cornamenta que va trobar refugi a la cova natural ‘l’Orella del Moro ha abandonat l’espai en el qual ha estat una setmana a la fortalesa. Ho va fer, segons apunten diversos testimonis, el dilluns a la vesprada. Diversos estudiants haurien vist passar un exemplar de les mateixes característiques per la zona del col·legi de primària. Però el curiós ‘visitant’ ha donat pas a un grup de femelles que han trobat un espai per viure al monument.

El grup que ara està en al Castell està format per quatre cabres i podria ser més perillós. No s’estan quetes i podrien causar el despreniment de pedres. Tot el contrari al mascle, que no va causar cap incident i es va convertir en un reclam i un dels elements més fotografiats deixant espectaculars imatges.

Les xarxes socials han tret fum els darrers dies en les imatges de l’animal, així com la notícia de comarquesnord.cat o de nord · la televisió comarcal. Molts de curiosos no es van perdre este atractiu, així com aficionats a la fotografia. Encara que alguns turistes pensaven que era un objecte de decoració, quan es menejava es donaven compte que era un animal real que estava vivint en eixa cova natural i solia menejar-se a primeres i darreres hores del dia. En principi, no s’espera que torni perquè al ser època de cel podia marxar en qualsevol moment i buscar altres llocs per viure.

L’actual grup és més inquiet i el dimecres ja va causar alguns problemes, tenint d’estar el director dels Museus, Carlos Sangüesa, intentant que marxaren durant una hora. Veurem quan dura la presència d’estes quatre cabres al Castell i si es converteixen en un nou reclam per als visitants.

Més informació: