Rhamsés Ripollés inaugura la suite “Morella” d’un hotel de Benidorm

comarquesnord.cat . Benidorm . divendres, 9 de novembre de 2012 .
Etiquetes:

Els alcaldes de Morella i Benidorm, Rhamsés Ripollés i Agustín Navarro, han presidit avui la inauguració d’una habitació de luxe en l’hotel boutique Villa Venècia de la ciutat alacantina. La curiositat d’esta suite és que està completament dedicada a Morella, amb publicacions, quadros o informació turística de la localitat. D’esta manera, quan un visitant s’hostatja en esta luxosa habitació amb vistes al mar, també coneix tots els elements que caracteritzen a la ciutat d’Els Ports. A més d’ambdós alcaldes, en la inauguració també han estat presents altres membres de la corporació municipal benidormí, com la regidora de turisme de Benidorm, Gemma Amor, i directius de la cadena hotelera Magic Costa Blanca, a la que pertany l’hotel.

El primer edil morellà ha felicitat a la direcció de l’hotel per esta iniciativa per a promocionar les localitats autonómiques i ha agraït que se pensara en Morella. Ripollés assenyalava que “és necessari unir esforços perquè la gran riquesa que té la Comunitat Valenciana es conega i en este establiment ho aconseguiu al tematitzar cada estada”. A més, afirmava que “és una iniciativa de màrqueting directe molt interessant, que permetrà conéixer la cultura, la història i els atractius turístics de la nostra localitat als hostes d’esta habitació”.

Benidorm també destaca per rebre una gran quantitat de turistes internacionals, per la qual cosa el primer edil morellà apuntava que “gràcies a esta habitació, molts visitants d’altres països coneixeran la nostra ciutat”. Cada hoste de l’hotel, també rebrà una carta de Rhamsés Ripollés desitjant-li una bona estada i invitant-li a visitar la localitat.

Més informació: