Jávega fa un bon trial a Casp i acaba 1er en categoria TR2

comarquesnord.cat . Esports . dissabte, 10 de novembre de 2012 .
Etiquetes:

El món del trial tenia aquest cap de setmana una cita a Casp en la prova puntuable per al Campionat d’Aragó. La ciutat saragossana va ser el punt de trobada de 40 pilots vinguts d’Aragó i de Catalunya, entre els quals hi havia una bona representació del Matarranya. Fins a sis pilots dels nostres pobles es van desplaçar diumenge 11 de novembre a Casp per a disputar la prova, i que va suposar com a millor resultat la primera posició que va aconseguir Juan Antonio Jávega a la categoria TR2.

Jávega va fer un bon trial a Casp, i va pujar al més alt del podi per davant de José María Naval de Benasc i Daniel Santana de Muel, respectivament. Per la seua banda, en la categoria reina (TR1), la primera plaça va ser per al pilot català Marcel Justribó (Segre) amb només 1 punt de penalització. Per la seua banda, el pilot de Beseit David Millán va acabar el trial en segona posició, amb 16 punts. El podi el va tancar el jove pilot també de MC Segre, Arnau Farré, amb 27 punts. Sergio Puyo, a TR1, va acabar 4at i per molt poc va quedar fora del podi.

En la categoria TR3 també va haver presència matarranyenca al podi, amb la 3ª posició que va aconseguir Dani Moles, precedit pel pilot Manuel García i Jorge Chico. Per la seua banda, en la categoria TR4 vam tindre presència matarranyenca, amb un Alejandro Millán que va acabar el trial en 7ena posició. La prova del Campionat d’Aragó de Trial celebrada a Casp va servir també per a veure per primera vegada a Raúl Guimerá sobre una moto. El pilot de Valderrobres va acabar el trial amb una 8ena posició.

Més informació: