L’Arnes guanya el derbi femení de la Terra Alta després de golejar Gandesa (5-0)

comarquesnord.cat . Arnes . dissabte, 10 de novembre de 2012 .

El passat dissabte 10 de novembre, les instal•lacions esportives d’Arnes van viure un dels partits més esperats de la temporada. Era tarda de passió, era tarda de futbol, era tarda de derbi de la Terra Alta. Arnes rebia Gandesa amb l’objectiu d’oferir una bona imatge i intentar recuperar les sensacions de l’any passat. I el guió es va complir a la perfecció. Les xiques de l’Arnes (entre ells algunes del Matarranya) van golejar i van donar una molt bona imatge davant de la seua afició. No només es van quedar els 3 punts a casa, sinó que a sobre les jugadores entrenades per Pau Jiménez van mostrar aquell caràcter ofensiu i el tocat de pilota per terra que els ha caracteritzat en les últimes temporades.

Pau Jiménez, entrenador de l’Arnes-7, va dir que “vam començar el partit una mica apagades. Pot ser vam sortir amb massa de respecte. Però vam apretar molt bé a dalt, pressionant i ofegant al rival, i llavors ja no hi hagué color”. De fet, “en tota la segona part crec que no ens van xutar a porteria”. Jiménez va recalcar la importància del primer gol. “Va donar la tranquil•litat suficient per a poder jugar bé a futbol”. A partir d’aquí, les xiques d’Arnes van jugar més alliberades i com els agrada. Estefania de Calaceit va fer el segon gol. I la Nuria de Queretes va sentenciar el partit abans del descans. Tot i el clar marcador a favor, “la consigna per a la segona part era no abaixar els braços i seguir al mateix ritme. La setmana anterior guanyàvem prou bé (1-3) al descans i vam acabar empatant”. El quart gol va tardar una mica en arribar. Però les xiques d’Arnes van eixir molt concentrades i van ampliar la renda.

Victòria molt important de l’Arnes, que puja ara fins a la 4ta posició, i es situa a 4 punts del líder, un Ulldecona que porta un partit menys. La pròxima jornada, Arnes viatjarà a La Cava, on es trobarà un rival amb uns registres immaculats. Ha jugat els 6 partits que ha disputat, amb una renda de 35 gols a favor i 0 en contra. Tot i això, els números estan per a trencar-se. Les xiques d’Arnes viatjaran a La Cava sense pressió i sabedores que també tenen uns registres golejadors molt bons. Marcar primer i posar nerviós al rival, una de les claus d’aquest complicat partit.