Les festes 2012 de Vilafranca deixen un superàvit de més de 4000 euros

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 12 de novembre de 2012 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Vilafranca celebrava aquest dilluns el seu ple ordinari del mes de novembre. Una sessió amb pocs punts a l’ordre del dia i en el qual es donava compte pel part de l’equip de Govern d’una sèrie de qüestions, entre les que destacava el funcionament de la nova Piscina Climatitzada de Vilafranca o el balanç econòmic de les Festes 2012.

La Piscina Climatitzada de Vilafranca es posava en funcionament el passat mes de juliol, i a la sessió s’explicava com està sent el seu funcionament fins a dia d’avui. En matèria econòmica s’esperara a fer una valoració completa del periode de 6 mesos fins al 31 de desembre. A més, s’anunciava també que la instal·lació es tancara durant unes setmanes, després dels Nadals per escometre algunes tasques de manteniment i millora.

El balanç econòmic de les Festes 2012 de Vilafranca també es tractava en aquest ple del mes de Novembre. La Comissió de Festes ha presentat la comptabilitat de les Festes en la que ha hagut un superàvit superior als 4.000 euros.

Més informació: |