S’inicien les obres dels Plans Provincials per al Llosar

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 12 de novembre de 2012 .
Etiquetes:

Vilafranca compta anualment amb tres ajudes corresponents als Plans d’Obres i Serveis de la Diputació Provincial de Castelló. Una d’elles és per al propi municipi i amb la que s’està construint un mur de contenció a la baixada del Maset. Les altres dos ajudes dels que es coneix com a POYS son per a les pedanies del Llosar i la Pobla del Bellestar.

Ja han començat els treballs dels Plans Provincials per al Barri del Llosar, amb els que aquesta vegada s’està actuant a les baranes protectores de la zona del Passeig Bonavista. Les baranes originals eren de fusta i es trobaven en molt mal estat, sobretot a la zona ajardinada i dels columpis. Ara, seran substituides per unes altres de ferro de molta més consistència en un lloc on juguen els xiquets i que dona al barranc que baixa fins al riu dels Horts.

Una empresa de construcció del municipi s’està encarregant de realitzar aquestos treballs, que s’iniciaven arrancant tota la zona de barana malmesa. La fusta, com a conseqüència del pas del temps estava ja molt deteriorada i trencada.

Ja estan en marxa dos de les tres obres dels Plans Provincials d’Obres i Serveis de la Diputació de les que s’han de realitzar al municipi. La tercera, que tindrà lloc al barri de la Pobla del Bellestar s’espera que puga començar a les properes setmanes.

Més informació: