Bonig avala el fracking per cercar hidrocarburs als Ports

comarquesnord.cat . Castelló . dimarts, 13 de novembre de 2012 . 1 comentari
Etiquetes: ,

La consellera d’Infrastructures, Isabel Bonig, va aprofitar la trobada amb alcaldes dels Ports al voltant del transport públic per parlar del fracking. Aquesta tècnica per a cercar hidrocarburs segons Bonig “està avalada pels tècnics de la Conselleria de Medi Ambient”. Sobre aquest tema, la responsable autonòmica va afegir que “no hi ha informes seriosos i responsables que diguen què prejudicis té aquesta tècnica, per la qual cosa és millor no parlar del que no se sap”, en referència a la crítica que llança una oposició “irresponsable”.

A més, també va afegir que “no cal oblidar que el projecte es troba en la seua fase inicial i cal anar amb cautela i prudència”. Segons apuntava Bonig “si es presenta documentació que corrobore que el fracking és un procés d’extracció de petroli nociu, els tècnics autonòmics estudiaran el seu contingut”. D’altra banda, va manifestar que “és molt fàcil dir no a la cerca de recursos naturals, però si se seguira aquesta filosofia, al final les administracions públiques no tindrien d’on ingressar”. Finalment, va recordar que aquest projecte pot suposar “una inversió important per a la província que generarà riquesa i s’està fent amb tota la transparència que requereix”.

Aquestes declaracions apareixen avui al diari Mediterráneo i es contraposen a les darreres manifestacions contràries al fracking, tant d’experts, com des de partits polítics, associacions o algun ajuntament com el de Morella que s’ha posicionat contra esta tècnica que es podria utilitzar en la cerca d’hidrocarburs a la nostra zona per part de Montero Energy.

Més informació: |

1 comentari

  1. Si que triguen poc a posar mans a les butxaques, aquestos de R2/Montero Energy