El Social Trip de la Diputació #sienteteruel recorrerà mitja província a partir de dijous

comarquesnord.cat . Diputació . dimarts, 13 de novembre de 2012 .
Etiquetes:

El Patronat de Turisme donarà aquest dijous que ve, 15 de novembre, el tret de sortida al ‘Social Trip Terol’. Es tracta del primer ‘Social Trip’ que es realitza a la província i que recorrerà en la seua primera part i fins diumenge, 18 de novembre, les Comarques de Terol, Serra d’Albarrasí, Gúdar-Javalambre, Conques Mineres i Baix Martín.

El vicepresident del Patronat de Turisme, Andrés Hernández i els promotors de l’acte: Ana Santos, Luis J. Gómez i Carmen Urbano, va explicar les claus d’aquest viatge experimental. A més, durant la jornada Santos, Urbano i Gómez estaran amb totes les persones que #sientenTeruel per a compartir més de prop els seus objectius i convidar-los a participar. Serà en unes jornades formatives que estan previstes a: Terol, Mora de Rubielos, Albarracín i Alcanyís.

No és possible descobrir completament els “secrets” de la ruta per la qual transcorrerà el viatge, ja que el factor sorpresa és decisiu per als participants. L’objectiu és que els viatgers descobreixin Terol a través de les persones i de les experiències que es generin en les zones seleccionades per a aquest primer ‘Social Trip Terol’, que també és pioner a l’Aragó.

Per a participar i seguir la comunicació que ja ha començat a generar sobre el viatge i sobre Terol, cal destacar, entre d’altres, la xarxa Twitter on el hashtag #sienteTeruel farà les seues i als “timelines” del Patronat de Turisme, dels organitzadors i de moltes altres persones que també senten Terol.

Més informació: