L’Ajuntament de Morella continua impulsant més cursos de formació

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 16 de novembre de 2011 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Morella ha començat esta setmana quatre cursos d’informàtica de distints nivells. En total, prop de 50 veïns estan aprenent o millorant els seus coneixements en esta matèria. D’esta manera, es continua ampliant l’oferta formativa de la localitat, que compta amb més de cent cursos a distància, per mitjà de l’Aula Mentor.

La regidora de formació, Palmira Mestre, afirma que “hem de continuar potenciant la formació, perquè en estos moments de dificultat, és fonamental estar millor preparat”. En este sentit, recordava que la matrícula per als distints cursos de l’Aula Mentor està oberta durant tot l’any.

Els cursos que s’han iniciat esta setmana s’han dividit en nivell bàsic i avançat. En els primers, els alumnes es familiaritzen amb la informàtica i aprenen les distintes ferramentes que puguen emprar i els avantatges que comporta el seu coneixement. Pel que respecta als més complets, són una continuació d’éstos i, els assistents coneixen alguns programes com el Photoshop, creació de blogs o edició de vídeos.

A través de l’Aula Mentor també s’oferixen altres cursos sobre Xarxes i Equips Informàtics, Disseny i Auto-edició, Instal·lacions, Internet, Ofimàtica, Programació, Disseny Web, Mitjans Audiovisuals, Salut i Educació, Cursos de Caràcter Professional, Emprenedors, Energia, Desenvolupament Professional i Ecologia. Dins de cada una d’estes branques l’oferta de cursos és més àmplia.

A més, en les pròximes setmanes es col·laborarà en jornades per a conéixer les línies de finançament per a emprenedors i empreses o en cursos de xarxes socials.

Més informació: |