Castellseràs destrossa a pilota parada un Pena-roja (5-1) sense ànima

comarquesnord.cat . Castellseràs . diumenge, 18 de novembre de 2012 .
Etiquetes:

El partit que van protagonitzar diumenge el Castellseràs i el Pena-roja va tindre poca o gens d’història. En només 3 minuts de joc, els de la serra ja perdien per (2-0) gràcies a les dos dianes de Marcel. Aquí va acabar el partit, encara que Bogdam reduí distàncies al minut 7 de joc (2-1). Un Pena-roja sense ànima va viatjar a Castellseràs, que va matar el seu rival a pilota parada. Quatre dels cinc gols dels locals van arribar d’estratègia, mentre que el Pena-roja no va trenar jugades, no va xutar pràcticament en tota la primera part i va donar massa facilitats en defensa. El Castellseràs no va notar l’expulsió merescuda del seu porter, i inclús abans del descans va tornar a ampliar diferències (3-1). Els del Matarranya van eixir a la segona part amb tres davanters, però ni així el Pena-roja va ser capaç de reduir distàncies. De fet, va ser el Castellseràs qui va matar el partit en el llançament d’un córner i va posar la maneta també a pilota parada. El Pena-roja no va donar sensacions de voler guanyar el partit en cap moment.

Segons va explicar José de Laris, primer entrenador del Pena-roja, “va ser una derrota contundent i res a dir. Al minut 3 es perdia per 2-0 i aquí es va acabar el partit”. En relació al gol del Pena-roja, Laris va destacar que “és enganyós, i una vegada acabat el partit no podem estar gens contents perquè va ser molt dolent. I el problema és que estem arrossegant quatre o cinc partits molt dolents”. Laris va reconèixer que “fem moltes errades. Els cinc gols van ser cinc errades defensives nostres. Vam jugar molt malament, donant moltes facilitats darrere, i si al minut 3 ja vas 2-0 és molt difícil remuntar. I a sobre fora de casa”. El primer entrenador del Pena-roja va insistir en que “la llàstima és que portem molts partits per a oblidar, i això no pot ser. A Torrecilla els vam guanyar, però també vam eixir molt malament. I quan ens fan un gol ens costa molt aixecar el cap”. Laris va dir que “els primers partits van estar molt bé, sense errades a darrere i generant perill. Però ara semblem jugadors que comencen de zero”.

Amb aquesta derrota, el Pena-roja s’estanca amb aquests 10 punts i es manté a 3 punts del Calaceit, que ara mateix és el 7è classificat amb 13. La pròxima jornada, Pena-roja rebrà al Valdealgorfa, equip que fins aleshores només ha sumat 1 punt però que l’any passat ja va sorprendre els de Laris i Viña.

Més informació: