El Cinctorrà demostra que és el líder al difícil camp del Peñíscola

comarquesnord.cat . Peníscola . diumenge, 18 de novembre de 2012 .

El C.E. Cinctorrà aconseguia aquest diumenge a Peñíscola (1-2), una d’eixes victòries que demostren el potencial d’un equip líder. L’equip de Dani Blanch sumava els tres punts al Benedicte XIII de Peñíscola, un equip sempre molt difícil sobretot al seu camp. Es tracta d’una victòria que impulsa de manera clara i evident les opcions del Cinctorrà de ser un dels equips punters a la 2ª Regional aquesta temporada.

El partit començava amb domini del Peñíscola, un conjunt ben armat, amb ofici i bona col·locació. Un Peñíscola al qual li agrada tocar el baló i que es trobava amb un Cinctorrà ben ordenat en defensa i sense concedir massa espais prop de la seua àrea. El Peñíscola tindria el baló en aquesta primera part però sense crear massa ocasions de gol. El Cinctorrà disposaria d’alguna ocasió com un xut de Mampel que eixia llepant el pal i un remat de cap d’Hicham que marxava fora per poc.

Al minut 30, el Peñíscola marcava l’1 a 0 a l’eixida d’un còrner llançat amb potència al primer pal i que rematava un davanter local. El baló va tocar en un defensa del Cinctorrà però es colava a la porteria. Al minut 40 arribaria l’empat. Llançament de banda del Cinctorrà que és pentinat dins de l’àrea i el baló cau als peus d’Hicham que amb una forta bolea envia el baló al fons de la porteria. Abans del descans, el Peñíscola va estar a punt de fer el segon, però el porter Rubén desbarataria l’ocasió. Amb l’empat a 1 acabava la primera part.

A la segona part, el partit s’iniciava amb el mateix panorama. Domini del Peñíscola, que cada vegada cometia més errades i el Cinctorrà rondava l’àrea amb més perill. Al minut 65 arribava l’1 a 2 amb gol d’Iván Roda. Centre de Dani Artola que Roda remata a la xarxa amb un gran remat de cap.

A partir del gol, les preses s’apoderarien del conjunt local, que dominaria el joc sense crear ocasions. Fruit de la precipitació local, el Cinctorrà disposaria d’ocasions per poder marcar algún gol més. Les més clares a les botes de Carlos Ripollés. Al minut 85, el Peñíscola es quedava amb 10 jugadors al ser expulsat amb targeta roja directa un dels seus defenses per una forta entrada a Albert Guardiola.

Al final, victòria molt gran del Cinctorrà a Peñíscola que el situa com a líder amb 24 punts, havent guanyat els 8 partits que ha disputat. Recupera el lideratge ja que el partit del Xert es suspenia per la pluja. La propera setmana, Cinctorrà-Xert al Pla de Mig Ull. Un partit clau en la lluita per l’ascens a la 1ª Regional.

A.C.D. PEÑÍSCOLA -1- C.E. CINCTORRÀ -2-

Alineació C.E. Cinctorrà: Rubén Traver, Iván, Fran, Delfín Náger, Albert Guardiola, Mampel, Hicham, Alejandro, David Temprado, Carlos Ripollés i Iván Roda. També van jugar Rubén, Dani, Altaba i Adrián.

GOLS: 1-0 min. 30; 1-1 min. 40 Hicham; 1-2 min. 65 Iván Roda.