Les més joves del bàsquet debuten amb victòria


Etiquetes:

Les més joves del bàsquet debuten amb victòria. L’equip júnior ofereix un fantàstic partit al Jaume I, mentre les infantils aconsegueixen un difícil triomf

. Debut amb victòria de les més menudes

Bon debut de les més menudes del CBF Morella en el campionat del Patronat de Castelló. Va ser davant d’un equip amb majoria de jugadors masculins, per lo que en el físic eren sensiblement més grans que elles. Davant la diferència física, les xiques van traure tot el seu ingeni i un gran esperit de lluita. Les morellanes tenien moltes ganes de començar la competició i ho van demostrar sobre la canxa. Aquest ha estat el primer pas. Poc a poc, cladrà que treballar per a ficar a este equip entre els millors de la província. Per qualitat no serà.
BÀSQUET
ALEVINS
CBF MORELLA 37 – CBC SERRANO SUÑER 15
Jugadores: Júlia (3 punts), Tània I., Joana (2), Laia (12), Andrea B. (2), Alba (2), Lara (4), Marina, Ariadna (4), Tània S., Àngela O. i Mar (8).

. Triomf molt treballat de les morellanes per ficar-se líders

Difícil triomf de les infantils. Per primera vegada en el que portem de temporada, el rival va ficar les coses molt complicades a les locals. Les xiques del Nou van lluitar molt i bé que a les de Morella els va costar molt traure el partit. En qualsevol cas, al final victòria que els col·loca líders de la competició per primera vegada en el present curs, encara que siga després d’un petit esglai.
BÀSQUET
INFANTILS
CBF MORELLA 53 – NOU BÀSQUET B. 40
Jugadores: Mireia (6), Carlota (2), Silvia (2), Gemma (16), Teresa (4), sandra (14), Belén (2), Nerea (2), Andrea (5) i Laia.

. Espectacle en el Jaume I guanyant les locals als darrers segons

Fantàstic partit i gran espectacle el que es va veure al Centre Esportiu Jaume I de Morella. Un encontre molt igualat des del principi fins al final que es va resoldre als darrers segons. Un triomf in extremis per a la alegria de les morellanes. L’equip júnior està fent un inici de campanya impressioannt a pesar de les dificultats que està afrontant. Estan fent gaudir a la família del CBF Morella i les sensacions és que ho serà així al llarg de la oda la temporada. Enhorabuena!! Destacar los 6 triples convertidos por nuestras chicas, mejor marca de la temporada.
BÀSQUET
JÚNIORS
CBF MORELLA 47 – NOU BÀSQUET B. 44
Jugadores: Ana Rubio, Joana (2), Marta (15), Maria (17), Laia (9) i Ivana (4).

Més informació: