Tercer triomf consecutiu per al Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 18 de novembre de 2012 .

El Vilafranca ha despegat en aquesta temporada 2012-2013. Un fet que es demostra amb les tres victòries consecutives que ha aconseguit l’equip a les tres darreres jornades. Aquest diumenge, l’equip vilafranquí superava per 2-1 al Platges d’Alcossebre al Camp del Serrito, en un encontre que no va ser fàcil. Els locals dominaven per 2-0 al descans, però van patir als darrers instants de l’encontre.

Encontre marcat per la pluja al camp del Serrito. Va estar plovent lleugerament durant tot el partit, especialment a la segona part. Les plujes del cap de setmana van fer que el camp estiguera ràpid a les bandes i un poc més pesat al centre del camp.

Inici de partit amb domini altern. El Vilafranca ho intentava però es va trobar amb un Platges d’Alcossebre, amb canvis a la direcció de l’equip i d’alguns jugadors que van demostrar ser millor equip del que indica la classificació a la 2ªRegional. Poc a poc, el Vilafranca tindria més el baló i al minut 22 arribaria l’1 a 0, marcat per Alberto a l’aprofitar una errada del porter visitant.

El joc a la primera part continuaria amb domini vilafranquí, arribant el Platges d’Alcossebre en dues oportunitats, ben aturades pel porter Adrián. El Vilafranca comptaria amb diverses ocasions de gol per marcar abans del descans. Al minut 40 arribava el 2-0 en la treta d’un còrner. Andreu Roig s’anticipava de cap al primer pal i aconseguia el segon gol per al Vilafranca. Amb el 2-0 acabava la primera part.

La segona seria menys vistosa. El Vilafranca estava còmode amb el 2-0 al marcador i el Platges d’Alcossebre no trobava la fòrmula per crear-li problemes als vilafranquins. Adrián Andrés seria una pesadilla per a la defensa visitant durant aquesta segona part, incordiant moltissim la porteria del Platges. A més, cal destacar l’actuació del porter visitant, que en la seues feines de porter i lliure abortaria varies ocasions de gol del Vilafranca.

El Platges intentava crear accions d’atac al centre del camp, però el bon fer defensiu del centre del camp del Vilafranca, ofegava els intents visitants. A més, un jugador visitant haguera pogut ser expulsat per propinar una clara patada a David, encara que l’àrbitre es va desentendre un poc de la jugada. Al minut 81, el Platges d’Alcossebre marcava el 2-1 en una jugada en la que va pillar despistada a la defensa vilafranquina.

Els darrers instants van ser de molta tensió per l’incertesa del marcador. L’àrbitre expulsaria a un jugador del Platges Alcossebre al minut 85 per doble amonestació i prèviament ja havia tirat al carrer a un altre jugador de la banqueta, per protestar. El Vilafranca va aguantar els intents visitants al descompte (que s’allargava fins al minut 95) i al final, s’imposaria per 2-1, sumant la seua tercera victòria consecutiva, quarta a la temporada. Ara, el Vilafranca és vuitè a la classificació de la 2ª Regional amb 13 punts, havent de descansar a la propera jornada de lliga.

C.F. VILAFRANCA -2- PL.ALCOSSEBRE -1-

Alineació C.F. Vilafranca: Adrián Vicente, Adrián Fabregat, Blas, Héctor, Carlos, Pablo Tena, David, Alberto, Andreu Roig, Adrián Andrés i Román. També van jugar Andreu Vicente i Santos.

GOLS: 1-0 min. 22 Alberto; 2-0 min. 40 Andreu Roig; 2-1 min. 81