Els guanyadors de la VII Ecofesta viuen una jornada farcida de premis

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dilluns, 19 de novembre de 2012 .
Etiquetes:

El passat dissabte 17 de novembre els 18 xiquets i xiquetes guanyadors del concurs de dibuix i redacció de la VII Ecofiesta van gaudir d’una jornada plena d’activitats per la Comarca del Matarranya. Després de recollir a tots els participants pels seus pobles, el dia va començar a la seu comarcal amb un taller de xapes on van conèixer l’alfabet ibèric i van aprendre a posar el seu nom en iber. Després de gaudir de l’esmorzar, van participar en una visita guiada a les restes ibers de Queretes. Allà, tot i que la pluja va impedir completar tot el recorregut previst, també van conèixer la forma de vida i els costums d’aquests antics pobladors de la nostra comarca i van poder gaudir de jocs i activitats relacionades amb la cultura ibera.

Ja a la tarda, després del menjar a Beseit, es va realitzar l’exhibició i el curs de aprenentatge de Biketrial que de manera desinteressada el Club Trial Matarranya va oferir a Valderrobres. Després dels consells rebuts, els xiquets i xiquetes van demostrar la seua perícia intentant superar un recorregut d’obstacles sense perdre l’equilibri aconseguint una medalla que els va atorgar el Club.

Com a record de la jornada els premiats van elaborar un àlbum amb fotos dels diferents moments del dia i van reposar forces amb un bon berenar. Per finalitzar, es van reunir tots al saló de plens de la seu comarcal, on acompanyats per José Luis Roda, conseller de l’àrea de Territori de la Comarca del Matarranya, van realitzar una assemblea infantil on van explicar als seus pares les activitats i anècdotes del dia.

Més informació: