Morella incrementa el nombre d’establiments en la xarxa SICTED

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 19 de novembre de 2012 .
Etiquetes:

Els establiments de Morella continuen apostant per la qualitat i per posicionar a la ciutat com un referent en esta matèria. La localitat va ser la primera de la Comunitat Valenciana en formar part del del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins (SICTED) i, ara, continua ampliant el nombre d’integrants d’esta xarxa. Durant estos dies, els quatre establiments acreditats han renovat la seua distinció i, altres dos més s’adherit.

El regidor de comerç, Rafa Pallarés, destaca que “formar part de la xarxa SICTED és una acció per a posicionar-nos com un destí de qualitat i reconeix l’esforç que realitzen els nostres empresaris per a oferir el millor servei als visitants”. Una aposta que “ha de ser el nostre horitzó i per això treballem seguint les pautes del Pla Estratègic de Turisme”, afig.

Els sis establiments que compten amb esta distinció són el restaurant Casa Roque, Torrebale Turisme Rural, Noverint, hotel Fonda Moreno, el Museu Temps de Dinosaures i l’Oficina de Turisme. Este reconeixement s’haurà de renovar el proper any.

El projecte SICTED es basa en la consciència integral de destí i en la identificació d’objectius comuna dels agents implicats. A més, perseguix un nivell de qualitat homogeni en els serveis oferits al turista dins d’un mateix destí. SICTED és un model participatiu que requerix que els serveis turístics adherits es comprometen amb la qualitat turística del seu destí. El projecte oferix un pla formatiu, visites d’assistència tècnica per part d’assessors, tallers de dubtes i solucions, grups de treball que desenvolupen propostes de millora per al destí i avaluacions que contrasten l’adequació dels serveis als estàndards de qualitat.

A més de la integració en la xarxa SICTED, impulsada per Turespanya i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, Morella també compta amb el reconeixement de la “Q” de qualitat, que reconeix les prestacions de l’Oficina de Turisme.

Més informació: