‘Cupcakes’ nadalencs en un taller de la UJI a Cinctorres

comarquesnord.cat . Cinctorres . dimecres, 21 de novembre de 2012 .
Etiquetes: ,

Arriben els primers dolços nadalencs a Cinctorres. Ho fan amb un taller del programa Extensió Universitària de la Universitat Jaume I de Castelló. Un grup de cinctorranes ha assistit a un parell de sessions on ha aprés a elaborar estes boniques creacions. Des de la Jaume I s’intenta que els municipis més menuts també puguen albergar propostes diferents i que impliquen gent de totes les edats. Per eixe motiu, es porten a terme cursos com este, també realitzat prèviament a la Todolella.

L’objectiu d’este taller ha sigut el d’aconseguir elaborar els delicats ‘cupcakes’. Una mena de magdalenes que es cobreixen amb tot tipus de detalls de sucre. El colorit també és un atractiu d’estos pastissos. Uns colors que este grup de veïnes de Cinctorres han sabut com combinar per tal d’aconseguir els millors resultats.
Caixes de regal, ànecs amb complements del Pare Noel, ninots de neu o arbres de Nadal amb flocs de neu. Tot un conjunt de dissenys nadalencs que ha agradat a les vora 15 alumnes d’este taller.

Cadascú posarà en pràctica els coneixements adquirits al curs en l’elaboració dels dolços que tant es mengen en el temps dels nadals. Amb tallers d’estos s’aprenen noves tècniques culinàries al mateix temps que es passa una estona divertida. Després de la iniciativa, les veïnes de Cinctorres ja tenen noves idees per tal de sorprendre als seus amb uns dolços atractius tant per a la vista com per a l’estómec.

. Vídeo . ‘Cupcakes’ nadalencs en un taller a Cinctorres

Més informació: |