Més de 20 anys de classes d’aeròbic a Morella

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 22 de novembre de 2012 .
Etiquetes:

Molts anys fa des que començaren a Morella este tipus de cursos que, al llarg del temps, han anat evolucionant. Fa més de dos dècades que la morellana Isabel Vives està al capdavant de classes com esta, que ajuden a mantenir-se en plena forma. Quatre dies a la setmana, un grup de dones de totes les edats s’apropa fins el Centre Jaume I per tal de fer esport d’una forma amena i molt distreta. Aeròbic, aquagym o, en este cas, step, són les modalitats que practiquen.

Estar en forma és l’objectiu que compleixen estes esportistes. També unes altres que, a pesar de ser un poc menys joves, també ballen al ritme de l’aeròbic.

Malauradament, estes classes encara no són reclam del públic masculí. La major part de les persones que van a l’aeròbic o al step són dones. Quan estes classes van començar a finals dels anys 80, disciplines esportives com l’aeròbic no es coneixien a Morella. Ara i després de moltes classes i molt d’esforç per part d’Isabel i també del seu fidel públic, s’han consolidat.

El lloc per tal de portar a terme estes classes sempre havia sigut el gimnàs situat a l’edifici Bancaixa. Des de l’obertura del Centre Jaume I, totes les alumnes s’han hagut de traslladar. Tant les alumnes com la mateixa monitora animen a la gent a que proven estes pràctiques esportives. El nivell s’adapta a les possibilitats de cadascú i, com bé diuen, tot s’aprèn. Amb l’energia i la força amb les quals Isabel Vives porta endavant estes classes i també amb la bona acceptació que tenen, sembla que a l’aeròbic, al step i a l’aquagym els queden molts anys per davant.

Més informació: