El concert de Santa Cecília de la Mestre Candel tot un èxit

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 23 de novembre de 2012 .
Etiquetes: , , ,

El Teatre Municipal va ser, una vegada més, l’escenari del concert de Santa Cecília de la banda de Morella. L’Associació Musical Mestre Candel aconseguia un gran èxit de públic amb el seu concert en commemoració del Dia de la Patrona dels Músics. Un complet repertori combinaria pas-dobles amb sarsueles o conegudes bandes sonores.

L’actuació començaria amb un pas-doble de Rafael Talens, ‘Dunia Paris’. Després de la primera cançó, arribaria el moment d’oficialitzar la incorporació de tres noves components de la banda, les joves morellanes Gemma Monfort, Gema García i Mireia Pallarés. Elles rebrien les insígnies de l’Associació Musical Mestre Candel. A continuació, més música amb la banda sonora ‘An American in Paris’, la sarsuela ‘La Gran Vía’, el pas-doble ‘La Cañada i d’altres peces despertarien forts aplaudiments entre els assistents.

Una actuació que suposa el tret de sortida d’un cap de setmana per als membres de l’Associació per gaudir de diferents activitats festivo-musicals, amb pasacarrers, reunions de germanor o, fins i tot, xaranga.

Més informació: | | |