El Secretari Autonòmic d’Infraestructures visita les millores fetes a la CV-12

comarquesnord.cat . Vilafranca . divendres, 23 de novembre de 2012 .
Etiquetes: , ,

El Secretari Autonòmic d’Infraestructures, Victoriano Sánchez, acompanyat pel Delegat del Consell a Castelló, Joaquim Borràs, l’Alcalde d’Ares, Abelardo Tena, la Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca, Sílvia Colom i el portaveu del Partit Popular a Vilafranca, Vicent Marín, visitava aquest divendres les millores realitzades per la Conselleria d’Infrastructures a la carretera CV-12 que uneix Morella i Ares. L’acte tenia lloc al mateix creuament d’aquest vial amb la carretera que puja a Castellfort per la Mare de Déu de la Font. A la compareixença del Secretari Autonòmic d’Infrastructura assistiria també un grup de veïns i veïnes d’Ares del Maestrat.

Les millores que s’han realitzat en aquest vial han estat explicades per un dels tècnics de la Conselleria amb diferents panells informatius. Sobretot, els treballs han afectat a diferents zones de cuneta, que han estat refetes amb ciment i als entradors de diferents finques. Especialment, al lloc on perdia la vida un jove de Vilafranca en accident de circulació l’estiu de 2011.

Sánchez-Barcaztegui indicava en la seua visita que es tracta de xicotetes obres, però que son molt importants i que a les carreteres és necessari efectuar treballs de manteniment d’aquestes característiques.

A l’acte a la CV-12, Victoriano Sánchez també parlaria dels treballs que s’estàn duent a terme a la carretera CV-14, al pont de Sorita que ja fa uns dies que s’han iniciat i de les senyals que es col·locaran a la carretera CV-10 per indicar la distància a Morella des del lloc de l’eixida, que és de 78 kilòmetres.

Més informació: | |