Albalate destrossa un Massalió (4-0) que fa una fluixa primera part

comarquesnord.cat . Albalate . diumenge, 25 de novembre de 2012 .
Etiquetes:

L’emoció del partit que van protagonitzar Massalió i Albalate aquest cap de setmana va durar només 15 minuts. Va ser el temps que va necessitar el líder per a desfer-se d’un Massalió molt desafortunat a la primera part i que va estar irreconeixible en moments claus del partit. Els del Matarranya van fer dels pitjors 45 minuts de la temporada. I clar, davant d’un sòlid Albalate, és molt difícil eixir viu. Els del Baix Aragó van fer els dos primers gols quan només s’havien disputat 14 minuts (2-0) per després durant la resta de minuts anar més tranquil. A la segona part, Massalió va canviar el caràcter, va trenar alguna jugada i inclús va tindre més toc pel terra. Però va ser novament Albalate qui va posar els gols. Cristian va ser l’autor del tercer i el quart, deixant als de Royo tocats. Un partit per a oblidar, i on des del Matarranya destaquen que la parada de dos jornades no els ha ajudat gens i ha trencat el ritme de la competició. Partit que cal deixar a la nevera per a concentrar-se amb la visita de l’Escatró (equip de nova creació) de diumenge.

Segons va destacar Moisés Royo, entrenador del Massalió, les parades “han trencat el ritme dels partits i anar al camp de l’Albalate amb aquestes condicions es va notar molt. Va ser un resultat ample, amb dos gols que van arribar molt prompte. Però natres vam eixir molt dormits, no estàvem al camp, i ells van fer el seu partit i van saber guanyar”. Royo va afegir que davant està el líder, un equip que “està molt ben posat al camp, que no té jugadors per a fer un joc directe, però on tots estan molt ben posicionats. A més, té un davanter molt efectiu”. En quan a la reacció després dels gols, Royo va dir que gens, “no es va reaccionar. Va ser de les pitjors primeres parts de la lliga. No vam crear joc, no vam fer passes i només vam tindre dos pilotes aïllades. No vam estar a l’altura del partit”. A la segona part “vam estar millor. Ells van fer ràpid tres canvis i va baixar el ritme del partit. Natres vam estar una mica millor però es veia que no es podia guanyar mai de la vida”. En relació a les baixes, Moi va dir que “es noten, tenim lesionats”, però “no és excusa”.

Amb aquesta derrota, el Massalió s’estanca amb aquells 3 punts que va aconseguir a casa contra Azuara. La pròxima jornada, partit de la ‘seua’ lliga, on Massalió rebrà a l’Escatró, equip de nova creació alimentat de la desaparició del Sàstago. Massalió es prepara per a un partit difícil però d’on poden eixir resultats interessants.

Més informació: