David Millán es nou campió d’Aragó de Trial tot i no córrer en la prova de Calcena

comarquesnord.cat . Calcena . diumenge, 25 de novembre de 2012 .
Etiquetes:

David Millán s’ha convertit en campió d’Aragó de Trial a la categoria de TR1 tot i no haver-se presentat a l’última prova del campionat, disputada el passat 25 de novembre a Calcena. En haver de descartar una carrera de les nou d’aquesta la temporada, Millán era matemàticament campió d’Aragó de Trial a TR1 abans de disputar-se la prova, per la qual cosa Millán revalida el títol de Campió d’Aragó de Trial a TR1, mentre que Sergio Monforte, que ha vèncer a Calcena, es queda com a subcampió.

En TR2, José María Naval va tancar la carrera de Calcena sense arriscar en els diversos trams per a aconseguir el títol de Campió d’Aragó. Va quedar segon a la prova mentre que Daniel Santana va ser el guanyador de la prova i subcampió de la categoria. Tot i no participar en la cursa, Iván Cereza es va emportar el bronze. En En TR3, l’emoció va estar fins a l’últim tram de la prova. Només un punt separaven als dos primers: Manuel García i Jorge Chico. Els dos pilots van arribar a l’últim tram amb 1 punt de penalització de diferència a favor de García. Chico no cometia cap error en la zona 8 de manera que tot quedava a mercè de l’actuació de García. Però García va fer el tram sense cometre cap error i s’ha convertit així en Campió d’Aragó de Trial a TR3. Per la seua banda, el matarranyenc Daniel Moles, tercer en la prova, aconsegueix ser tercer al campionat.

En TR4, el líder no va fallar. Octavio Casanova acudia a aquesta cita amb 14 punts de diferència sobre el segon però s’assegurava el campionat ja que ni Valentín Navarro ni Adrián Ferrer van assistir a Calcena. No obstant això, Casanova va voler deixar de manifest que ha estat el millor de la categoria i ha comès la meitat d’errades que el segon classificat.

Més informació: