El Cinctorrà supera 3-0 al segon classificat

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 25 de novembre de 2012 .

El C.E. Cinctorrà derrotava per 3-0 al Xert, segon classificat a la lliga, donant un pas endavant molt important en les seues aspiracions d’ascendir a la 1ªRegional. Festa del futbol al Pla de Mig Ull en un difícil examen per al Cinctorrà que aprovava amb sobresalient. L’equip dirigit per Dani Blanch es consolida com a líder indiscutible de la categoría amb aquesta gran victòria davant el Xert.

Als primers minuts del partit, el Xert va tocar bé el baló davant un Cinctorrà amb ordre, però que acabava les jugades de forma precipitada. Al primer quart d’hora, l’equip de Xert va ser un poc superior al Cinctorrà, amb més possessió del baló. Les dues millors oportunitats serien invalidades per l’àrbitre, assenyalant fora de joc. Van ser accions molt justetes i el Xert va protestar enèrgicament.

A partir del minut 15, el Cinctorrà va anar a més i arribaria de manera més clara a l’àrea rival. Aproximacions que s’originaven en llançaments de còrner i de banda que portaven molt de perill a la porteria del Xert. Al minut 30, doble ocasió molt clara per al Cinctorrà, desbaratades pel porter visitant als llançaments de Carlos Ripollés.

Corria el minut 43 quan el Cinctorrà inaugurava el marcador. Bona acció individual de Mampel que arreplega el baló fora de l’àrea, s’en va d’un contrari i amb un potent xut amb cama esquerra supera al porter i marca l’1 a 0. Gran festa a Cinctorres amb el gol de Mampel i descans amb avantatge per als locals.

A la segona part el Cinctorrà eixiria millor que a la primera i el Xert començava a acusar el cansament. Al minut 55, Iván Roda faria una gran jugada a la frontal de l’àrea i amb un gran passe al segon pal troba a Mampel que controla amb qualitat i marca el 2-0.

El Xert, després de rebre el segon gol, es va enfonsar. Tant fisicament com moralment. A més, el seu entrenador era expulsat per protestar. També seria expulsat un jugador del Xert, al minut 80 per doble amonestació.

Ja a la recta final, el Cinctorrà arrodonia la seua actuació marcant el 3-0. Va ser al minut 88 en una bona jugada de Dani Artola que cedia el baló a Albert Guardiola. Aquest superava per baix al porter marcant el definitiu 3-0.

Tres punts davant un dels grans rivals en la lluita per l’ascens. El Cinctorrà amb aquesta contundent victòria davant el Xert es converteix en el màxim candidat a l’ascens a la 1ª Regional.

C.E. CINCTORRÀ -3- C.E. XERT -0-

Alineació C.E. Cinctorrà: Rubén, Iván Marín, Pau, Delfín Náger, Albert Guardiola, David Temprado, Mampel, Hicham, Alejandro, Iván Roda i Carlos Ripollés. També van jugar Dani Artola, Altaba i Rubén.

GOLS: 1-0 min. 43 Mampel; 2-0 min. 55 Mampel; 3-0 min. 88 Albert Guardiola.