Valderrobres i Cretense es reparteixen els punts (2-2) en un partit apassionant

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . diumenge, 25 de novembre de 2012 .
Etiquetes: ,

Partit apassionant el que es va viure diumenge a Sant Roc. La capital del Matarranya acollia un dels partits més esperats de la lliga. Arribava el derbi entre Valderrobres i Polideportivo Cretense. Clàssic entre els clàssics que va tindre tots els ingredients d’un derbi i que va acabar en empat (2-2). Un empat que va tindre un gust amarg per als de casa i dolç per als visitants, i que inclús hagués pogut tindre un desenllaç d’allò més impensable si arriba a durar més minuts. El derbi el va marcar la prematura expulsió de Nacho, porter del Queretes, en fer unes mans clares fora de l’àrea. Això va obligar als d’Alfredo Fuster a canviar l’esquema de joc, endarrerir un punta i oferir un altre estil. Per contra, l’equip de José Vicente Rebullida va aprofitar la superioritat numèrica i a la mitja hora de joc va encarar el partit. El primer gol (1-0) va ser obra de Borja, mentre que el gol de Gil a la segona part (2-0) pràcticament deixava els 3 punts a casa. Però el Cretense va tirar de veterania, va anar a per totes i va obtindre el seu premi. Moles va ser l’encarregat de fer els dos gols (un d’ells de penal) i donar-li l’empat als visitants. Si el partit hagués durat uns minuts més, hagués pogut passar de tot. Màxima igualtat, per tant, entre tots dos equips, que van demostrar en el terreny de joc perquè estan a la zona alta de la classificació.

. La versió dels locals

Segons va concretar José Vicente Rebullida, entrenador del Valderrobres, “va ser un partit molt estrany. Sabíem que seria un partit tens, se’ns va posar molt de cara amb unes mans del porter fora de l’àrea. Pareixia que estigués tot fet, però ells van jugar a trompicons, protestant-ho tot, i natres vam marxar del partit”. Rebullida va defensar que “vam deixar que es creixeren i no els saber matar”. Per això, “l’empat sap a derrota”. Tot i l’empat “no és dolent, si veiem què ha passat a la jornada”, on “tot segueix igual”. Rebullida va dir que “a la segona part, ells van fer el seu lloc, els va donar la raó l’àrbitre, i natres no sabem entrar en el cos a cos i ells van tirar molt de veterania i allí va estar la clau del partit”. El tècnic va dir que cal oblidar-se del partit i concentrar-se en la següent jornada, on viatgen a Alcorisa. L’entrenador va reconèixer que “Alcorisa és un equip molt irregular, que igual el guanyes fàcil com et complica l’existència”.

Amb l’empat, el Valderrobres està 4at classificat amb 22 punts, empatat a punts amb el Castellseràs (tercer) i el Calanda. A la vegada, manté la distància de 3 punts amb el Polideportivo Cretense, mentre que el Teruel B (líder del grup 4-1) s’escapa a 28 punts. La pròxima jornada tindrem un Alcorisa – Valderrobres.

. La versió dels visitants

Segons va destacar Alfredo Fuster, entrenador del Polideportivo Cretense, “les coses es van complicar massa prompte. Vam patir l’expulsió de Nacho i jugar amb 10 des del minut 14 és un handicap molt gran i va suposar un esforç molt gran”. Fuster va dir que “l’expulsió era correcta, i ens va obligar a canviar el plantejament del partit”. A més, a la mitja hora “ens marquen, et fan anar de cul, et fan el segon i has de buscar fer alguna cosa per a intentar reconduir el partit”. Fuster va felicitar els seus jugadors, i va destacar que “vam saber empatar el partit. L’empat va ser una gran alegria, i vam saber posar el rival contra les cordes”, ja que “si el partit hagués durat una mica més, haguéssim pogut guanyar”. L’entrenador del Polideportivo Cretense va afegir que “el rival es va veure desbordat i amb el (2-1) es van posar molt nerviosos”. Pel que fa al derbi de la pròxima jornada contra el Pena-roja, Fuster va apuntar que la victòria serà molt important, ja que no hi ha un partit amb rivals directes.

Amb l’empat, el Polideportivo Cretense segueix en 2ona posició, amb 25 punts, i manté la distància psicològica de 3 punts amb els màxims perseguidors. Per contra, el Teruel B s’escapa a 3 punts per sobre. La pròxima jornada tindrem un nou derbi entre el Queretes i el Pena-roja.

Més informació: |