Els constructors de Morella podran depositar els residus inerts a l’Ecoparc

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 27 de novembre de 2012 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Morella ha enviat una carta als constructors de la localitat, per a informar-los que ja poden depositar les runes de les obres a l’ecoparc.. Amb esta iniciativa, també s’aconseguirà que els residus tinguen un adequat tractament, sense que supose cap cost addicional per a les empreses. D’esta manera, també es donarà una solució per a recuperar una zona com la Teuleria.

El consistori morellà atorgarà a l’empresa constructora, junt amb la llicéncia d’obres, una autorització perquè deposite els residus a l’ecoparc. A més, aquells que estan ja treballant en un immoble, poden arreplegar-la a les oficines municipals.

El regidor d’obres, Rafa Pallarés, afirma que “este és un servei important, que permetrà realitzar un tractament adequat a les runes d’obres”. L’edil també recorda que “gràcies a l’esforç de tots els veïns i veïnes, Morella és un dels municipis de la província que més recicla i hem de seguir per la mateixa línia, reciclant el nombre més gran de materials possible”. I, a més, destacava la importància de buscar una solució a la zona de la Teuleria.

Cal recordar que l’ecoparc de Morella obrix de dimarts a divendres, de 10 a 14 hores y de 16 a 20. A més, el dilluns i el dissabte ho fa en horari matinal.

Servei de Reciclatge

D’altra banda, l’Ajuntament de Morella ha realitzat una queixa a l’empresa de recollida selectiva de residus, degut al mal servei que s’esta prestant. Per això, ha demanat disculpes als veïns i s’espera que se solucionen en breu els problemes que s’estan ocasionant pels retards en la recollida.

Més informació: |