La Festa del Comerç compleix 10 anys

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 27 de novembre de 2012 .
Etiquetes: , ,

La Festa del Comerç dels Ports compleix deu anys. Amb l’aplegada del mes de novembre, s’insisteix en la importància del comerç local. Han passat ja 10 edicions, però l’essència continua sent la mateixa: potenciar el comerç local, més encara en els temps difícils que corren. Per a l’edició d`enguany, al voltant de 70 establiments participen en la promoció, oferint regals a mode de lots i d’altres propostes.

La campanya del comerç 2012 conclourà en el sorteig de tots aquestos obsequis que els comerços han lliurat. També tindrà lloc el tradicional lliurament de premis que porta endavant Els Ports Ràdio a l’empresa amb més història, a la més innovadora, a l’empresa jove emprenedora i el premi al compromís i dedicació.

El proper dissabte, 1 de desembre, les sales gòtiques de l’Ajuntament de Morella seran el marc per al lliurament d’aquestos guardons. A les 19h.el sorteig de regals, i un poc més tard, a les 20’15h. el lliurament dels Premis Els Ports Ràdio.
Compra al Teu Poble, tots en sortim guanyant… continua sent el lema de la campanya. Per un comerç més fort, per un poble més viu.

Més informació: | |