L’Ajuntament de Morella aprova les ajudes per als usuaris del Carnet d’Or

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 27 de novembre de 2012 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella ha aprovat les ajudes per als usuaris que disposen del Carnet d’Or. Esta és una targeta que permet als jubilats obtindre descomptes en els servicis municipals. Els més demandats per estos usuaris són aquells que organitza el Centre de Dia, com la fisioteràpia, el menjador social o els Tallers de Memòria.

La regidora de benestar social, Malú Blasco, destaca que “el Carnet d’Or és un servei d’ajuda a la gent gran i a les famílies, pel que obtenen descomptes de fins al 30% en molts serveis que s’oferixen des de l’ajuntament”. Un dels que més consolidats són els Tallers de Memòria organitzats pel Centre de Dia de Morella. La regidora de Benestar Social, Malú Blasco afirma que “treballar la memòria ajuda a previndre malalties degeneratives com l’alzheimer”. Per això, destaca que “este tipus de serveis són de gran importància i de gran ajuda per a molts veïns, que exerciten la memòria i aprenen tècniques per a recordar i estimular la ment”. A més, ha agraït als veïns i veïnes de Morella la seua participació en estos tallers.

Cal recordar que l’Ajuntament ha potenciat el Centre de Dia durant esta nova temporada, ja que s’han mantingut serveis molt demandats pels veïns, com el menjador social o el de fisioteràpia, s’ha ampliat l’oferta i es continua sobreposant-se al deute que manté la Generalitat amb el centre. A més, en esta nova temporada s’oferixen serveis a la carta, de manera que els usuaris poden triar el temps d’estada en el centre o l’activitat que vullga realitzar. Blasco assenyala que “des de l’Ajuntament de Morella s’està fent un gran esforç per a mantindre i ampliar estos serveis i beneficiar així als seus usuaris, ja que la Generalitat continua sense pagar”.

. Reunió amb l’associació de jubillats

D’altra banda, l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i la regidora de benestar social, Malú Blasco, han mantingut la primera reunió amb la nova junta directiva de l’Associació de Jubilats Mare de Déu de Vallivana. En esta, van abordar distints temes d’interés per a l’entitat i, va ser una primera presa de contacte amb els nous integrants d’esta junta. Cal recordar que fa poc més d’una setmana es van renovar els membres d’ésta.

. Vídeo . Morella aprova les ajudes per al Carnet d’Or

Més informació: