La Diputació i la Comarca firmen un conveni per a abaratir la neteja dels dipòsits d’aigua

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dijous, 29 de novembre de 2012 .
Etiquetes:

El Ple del Consell Comarcal del Matarranya celebrat el dimecres 28 de novembre va aprovar la signatura d’un conveni amb la Diputació Provincial de Terol (DPT) per a la neteja de dipòsits d’emmagatzematge d’aigua potable. Amb el conveni s’aconseguirà un important estalvi econòmic per als municipis que desitgin acollir-se a aquest servei, ja que la Diputació Provincial de Terol subvenciona en un 70 per cent la base imposable del cost total del projecte.

La neteja de dipòsits suposa per als municipis un cost afegit a la gestió d’aigua potable i que han de fer obligatòriament de forma anual o bianual segons les dimensions dels mateixos. Amb la firma d’aquest conveni, cada un dels ajuntaments que vulgui acollir-se a aquest servei haurà de sol•licitar a la comarca del Matarranya qui es posarà en contacte amb SASTESA per iniciar els treballs de neteja.

La Comarca del Matarranya porta actualment la gestió d’aigua potable a 17 municipis (anàlisis organolèptiques, presa de mostres i analítiques, …) i a partir d’ara podrà oferir de forma complementària la neteja dels dipòsits d’aigua potable, permetent que els ajuntaments puguin disposar de tots aquests serveis a un preu molt assequible. L’acord facilita un important estalvi en la gestió l’aigua potable dels municipis del Matarranya.

Més informació: